Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Традицията повелява всяка неделя от месеца да бъде посветена на най-малките.
Специално за тях, между 11:00 и 12:00 часа,Wonder Party представя различни детски спектакли. Ето и програмата за месец юни:

02.06 Парти -  В духа на най-детския месец, любими герои ще забавляват най-малките посетители на Сердика Център с песни и игри

09.06 Театрална постановка - Принцесата и дракона -  Авторска приказка изпълнена с много приключения и хумор за принцесата на Китай.
Тя е толкова невъзпитана, че прекъсва приказката на децата обещана от разказвача. Приказната съдба обаче я наказва и се случва така, че  я отвлича зъл дракон. Влюбеният в нея Чин Чан Чун трябва да научи тайните на кунг-фу, за да я спаси. А тя дали ще стане по-добра?

16.06 Театрална постановка - Галената дъщеря - Ще ви разкажем историята за галената дъщеря- чакано,желано дете, но уви...доста разглезено. Красивата мома не разбира от никаква работа, не може да готви, не може да изчисти къщата. Ето,че става мома за женене и започват да идват ергени, но...все неподходящи, все такива, на които майка и не иска да я даде. Един ден ,обаче, се появява момъкът Стоян- умен, красив и достоен юнак  и лека-полека с много упоритост и смях успява да я научи да бъде истинска невеста- с каквото се захване да и потръгва. В спектакъла има много песни, има смях, има поука и разбира се- сватба!

23.06 Театрална постановка - Златната рибка -  Старец някога живял риба всеки ден ловял. Името му било Радко звучно, хубаво и кратко.
Рибка златна уловил и над нея се смилил. Пуснал я отново във водата, не помислил за отплата. Ала в къщи баба Злата го посрещнала с метлата.
Пожелала си палат, злато, перли и брокат, искала слуги и свита, вкусни гозби до насита.
Но на приказката в карая баба Злата се омая и за свойта лакомия рибката възнагради я пак със старото корито криво,гнило и пробито

30.06 Пиратско парти - Лятото дойде и е време за море.
В пиратско приключение се включи и седемте морета с нас обиколи.

Заповядайте, входът е свободен!

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. „Ситняково“ 48

Виж на картата

Как да стигна:

Трамвай No. 20 – бул. Ситняково
Автобус N. 9, 305, 413 – бул. Стиняково
No. 72, 120 – ул. Оборище

С кола:

Паркинг с  1600 парко-места, разположени на 3 нива.
Такса за паркиране:
0-4 часа: БЕЗПЛАТНО
5-6 часа: 2 лв./час
Над 7 часа: 3 лв./час

Контакти:

02/495 21 21
info@serdika-center-sofia.bg
http://serdikacenter.bg/
https://www.facebook.com/serdikacenter.bg/?fref=ts

Последна редакция: 29.05.2019 г.

18ЮниВто

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама