Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Заповядайте на 21.06 от 21:30 до 22:30 на амфитеатъра, където заедно с артистите от Дивинитас ще ви представим невероятно огнено шоу.

Вечерта ще започне със солови изпълнение от артистите на Дивинитас, ще се прелее в мистични ритми и хореографии на групата и ще завърши с епичното шоу "Свръх Огън".

Сякаш битката на боговете и титаните се пренася на земята с помощта на Дивинитас чрез шоуто.

Мистична музика с епични моменти, бой с мечове ⚔, огнени криле и гълтане на огън са само част от картините, на които ще можете да се насладите.

Мисия на артистите от Дивинитас е да развиват огненото изкуство и да разпространяват красотата на огъня, дарявайки публиката с неповторими емоции.

В сърцето на Дивинитас стои сплотен екип, който над 10 години заедно е обединен от общата си любов към огъня и от хилядите усмивки на хората, които стават свидетели на огнените представления.

„Divinitas” от латински означава божественост, съвършенство. Името е израз на стремежа към съвършенство и професионализъм, на божествеността на огнената стихия, на нейната изящност и пленителност.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Околовръстен път 214

Виж на картата

Къде се намира:

Sofia Ring Mall има постоянна безплатна линия. Можете да вземете автобуса ни от метростанция Бизнес парк /автобусната спирка на сграда 2/. Линията е директна и стига точно до ИКЕА и Sofia Ring Mall.
Автобуси на градски транспорт - 111, 123, 69 и 70.

С кола:

Sofia Ring Mall се намира до кръговото кръстовище на Околовръстен път в близост до отбивката за лифт Симеоново.

Паркиране:

Паркингите на ИКЕА и Sofia Ring Mall.

Контакти:

Телефон 070011190
Мейл infodesk@ssrm-bg.com
Интернет страница http://sofiaring.bg/bg
Фейсбук страница Sofia Ring Mall

Последна редакция: 05.06.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама