Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

В този път на активиране силите на тялото, ума и духа са съчетани силата на акробатиката и дълбочината на йогата. Това е една вълшебна игра, която спонтанно достига до вътрешната радост, игривост и ентусиазъм, присъщи на едно дете.

Това е начин, чрез който човек много лесно преодолява страховете си – първо да се довериш на собственото си тяло, да го усещаш, разбираш и да достигнеш до неговата сила и второ, да се довериш на човека, с когото играеш, така че да се постигне баланс, елегантност, плавност и преливане в движенията между партньорите, което е истинска наслада.

Акро йогата има две направления – едното е т.нар. слънчево, силово, където се изгражда сила и гъвкавост на тялото, а другото е лунарно, терапевтично, което спомага за релаксация на тялото и ума, освобождавайки го от стреса, напрежението, прекаленото мислене и фокусиране.
Забавлявайки се, чрез акро йогата децата естествено се учат на баланс в движенията си, укрепват мускулатурата на цялото тяло и особено коремната мускулатура, която е водеща при движенията, позите и преходите в акройогата.

Те се учат да имат осъзнато, грижовно и любящо отношение към тялото си, изграждайки сила и издържливост, както и постигайки все по-голяма дълбочина на гъвкавост. От друга страна, контактът с другите деца, с които играят, допринася за изграждане на емоционална стабилност, доверие и уважение към партньора, изграждане на търпение и цялостно спокойствие на физическо, ментално и емоционално ниво.

“За мен акро йогата е нестихващ смях, моят смях на щастливо дете, безкрайна игра и доверие към човека, с когото играя. ”
Това е най-общото усещане, което хората споделят, след като за първи път летят и практикуват акройога.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Кумата 77, Бояна

Виж на картата

Как да стигна:

Автобус 64

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

088 544 8046
https://www.facebook.com/abcenglishdaycare

Последна редакция: 05.06.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама