Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Парк НДК

1000 ч семейни безплатно
Сподели:

Тази година SoFest ще предложи богата уикенд културна, образователна и много забавна детска програма. През двата дни от 10:00 до 17:00 часа в Кино Cabana всички детски събития са вход свободен!

На 15-ти юни от 11:00 часа детската програма на SoFest ще започне с театрално представление на „Театрално студио Смехурко“, гр. Банкя, с режисьор и ръководител Цвете Лазарова. Постановката, която ще представят „Смехурковците“ е „Принцесата и Мечокът“. Това ще е един вълшебен театър за деца от деца.

MUSIC PLAY  ще се включат с Музикално ателие, с което ще покажат на всяко дете какво е да си весел музикант. Всеки ще има възможност да получи своят първи урок на музикален инструмент или просто да посвири заедно с професионални музиканти.

Чрез ателието на Роботика за ученици - ROBOTIKA.bg децата ще се докоснат до алгоритъма на програмирането, като същевременно се забавляват, играят и експериментират с вече създаден робот.

С развиващите методи на забавните и образователни игри на Монтесори при Гери ще бъде стимулирана креативността на децата както и капацитета им да се справят сами.

Децата ги очакват и Био игри/ Bio games. Това е ателие което създава интерактивни преживявания, вдъхновени „от“ и „за“ природата. Чрез симулации,  моделиране, експерименти, ролеви игри, творчески дейности децата ще се научат на уважение и любов към природата.

Не по-малко интересно и увлекателно ще е ателието на Забавна Математика - Fun Mathematics.   Чрез остроумни, грабващи и ефективни подходи, малчуганите ще са поставени в позиция на откриватели. Заниманията в това ателие стимулират любопитството на децата, поощряват тяхната изобретателност и ги правят уверени в собствените им сили.

Kanava.BG ще предложи на всички малки посетители, среща с любими анимационни герои, които ще бъдат рисувани с молив, бои и четка върху платно - точно като големите художници.
Децата ще научат за топлите и студени цветове и как могат да ги комбинират, какво е перспектива и как се прави светлосянка.
Всяко дете ще си тръгне с готова рисунка върху платното.

Всички деца, бебета и родители са поканени да се докоснат до магията на йога и пилатес заедно с AsanaDream и в двата фестивални дни на SoFest. А в неделната сутрин техните инструктори ще ни предложат енергичен старт на деня със Зумба.

SoFest ще представи още, много, много изненади, с които ще изпълним деня на малките ни гости с много забавления, усмивки и нови знания.

Очакваме ви!
Входът е свободен!

текст: Организаторите

Къде се намира:

пл."България" 1

Виж на картата

Как да стигнем:

Тролей 1, 2, 5, 8, 9, Трамвай 1, 7, 6, Метростанция НДК

С кола:

Зелена зона

Последна редакция: 12.06.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама