Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Заедно

1200 ч родители безплатно
Сподели:

На 14.06 Ви каним в семее център Заедно за да ви представим дългоочакваната книга "Защо бебеосенето е важно". От какво има нужда новороденото, как да намалим плача, да улесним ежеднежието и да сплотим отношенията между родителите, как правилно да носим своето новородено, от къде и с какво да започна.
Този наръчник на спокойни бебета и щастливи родители ще може да закупите на място на цена от 16 лв/бр. Само по време на това събитие и за заявилите го на емайл zaedno.office@gmail.com ще получат копие с автограф от авторката Rosie Knowles. През деня ще чуете и нейната лекция по темата. Лекция, с превод на български езиk, която тя изнесе на SlingoFest. А какво още?

Защо бебеносенето е важно ще ни разкажат:

Borislava Lutskanova, собственик на издателство Вдъхновения , издало книгата, която е почитател и последовател на естественото родителство.
Vesela Genadieva- постпартум дула, майка на двама юнаци, която се е посветила да помага на родителите да преминат през петия ( четвърти) триместър.
Ani Sabeva - консултант по носене на бебе и основател на Национална асоциация на бебеносещите в България, както и собственик на Слингомания библиотека за ергономични носилки/ Slingomania Sling Library
Ivelina Petkova собственик на KAYA - Baby Carriers and Wraps

Събитието е с вход свободен.
Начало 12 часа

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. "Майстор Алекси Рилец" 8

Виж на картата

Как да стигна:

Автобус 63,111, Тролей 2

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

https://www.facebook.com/Zaedno.org/

Последна редакция: 12.06.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама