Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН открит урок по класически балет, на 18 юни от 18:00 часа, при нас в УЧЕБНИЦА „9 музи“. Урока е подходящ за деца от 3 до 7 годишна възраст.

Балетното студио „ВАРИАЦИЯ Z“ е част от структурата на УЧЕБНИЦА „9 музи“ с ръководител Ваня Зографова  (балерина и педагог с дългогодишен опит) . Чрез балета се развива двигателната култура на детето, възпитава се способността му да изразява чувствата си чрез движения и умението му внимателно да слуша музика. В крайна сметка, целта на работата в студиото е физическото и духовното усъвършенстване на детето.

 В балетното студио „ВАРИАЦИЯ Z“ образователният процес се води по метода на световноизвестния руски педагог Агрипина Яковлевна Ваганова.

Най-подходящата възраст за започване на заниманията с балет е три и половина-четири години. Тогава децата вече започват да се заслушват в музиката и с интерес имитират движенията най-вече на различни животни – първа стъпка към по-нататъшното им обучение в балетното студио „ВАРИАЦИЯ Z“.

Нямаме търпение да се видим и очакваме всички малки балерини и балетисти на 18 юни при нас в УЧЕБНИЦА „9 музи“.

текст: Организаторите

Къде се намира:

кв.Кръстова вада, ул."Сашо Николов – Сладура" 7

Виж на картата

Как да стигна:

УЧЕБНИЦА"9 музи" се намира на 8 минути пеша от Метростанция "Витоша" и Парадайз мол.
Автобус 64,93,122,98

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0886 78 78 99, 0889 54 57 75
www.9musesbg.com
Facebook: www.facebook.com/9musesbg
Instagram: www.instagram.com/uchebnitsa9
Youtube: http://bit.ly/2MhSjqc

Последна редакция: 12.06.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама