Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Умеем ли да привеждаме в ред вещите си, да разпределяме правилно времето си и да подготвяме и организираме заниманията си? Искаме ли хората да ни имат повече доверие и да могат да разчитат на нас като им показваме, че сме отговорни и изпълняваме задълженията си?

Често ли изпитваме усещането на вътрешно спокойствие, увереност, на сигурност и свобода... идващи по естествен начин от това, че сме организирали добре деня си, че сме подредили пространството около себе си, че поддържаме в ред живота си.

Ако дори за миг се огледаме и видим съвършенството и красотата на природата с идеята да внесем тази красота и мир в своя собствен живот - ще видим още безброй примери, които ще ни покажат, че нарушаването на подредбата и реда (например в аптеката, в магазина, в лекарския кабинет или зоологическата градина) би навредило на всички.

Мили Деца и Родители,
Колко сериозно звучи описанието на тази Добродетел, а колко лекота, увереност и сила ни дава усвояването и ; ))
Заповядайте на следващото ни занимание и нека заедно преоткрием множеството възможности, които се отварят пред нас когато сме по-организирани и по-подредени в живота си.

В заниманията за Добродетели ние разглеждаме и обясняваме какво представлява дадената Добродетел. Говорим си за нея, откриваме я в това, което правим, осъзнаваме защо е важна за нас в ежедневието ни и разглеждаме моментите, в които бихме искали да я приложим, за да имаме по-големи успехи в постигането на целите ни и в живота ни като цяло.

За родители и деца на възраст от  7 до 13 години
Цена за участие: - на едно дете - 15 лв.
- на двама от едно семейство - 25 лв.
- на трима от едно семейство - 30лв.
- на четирима и повече от едно семейство - 33 лв.
* Имате възможност да ползвате отстъпка с абонаментна карта.
В цените са включени всички необходими консумативи и материали.

Изисква се предварително записване на:
detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900
или директно на https://gayatriyogastudio.net/график
Крайния час на приключване на заниманието е ориентировъчен.

Предстоящи събития и теми:
     29 юни – Искреност

За автора:
Водещата на заниманията Велина Новакова от години влага сърцето си и се развива в посока на детски и тийнейджърски образователни програми, занимания и игри. Творец по душа тя обича пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата, и приказките. Вярва в хармонията и доброто, и се свързва със света през щастието и любовта.

Велина е усмихната и любяща майка на две деца. Създател на центъра за творчество и развитие „Детски Ръчички», организатор на творчески работилнички и художествени ателиета, - тематични и групови занимания за осъзнаване и работа през игри и преживяване, - Музикално-танцова програма за деца и родители «Да танцувам с мама», - анимиране на празници и рождени дни, организиране на състезания, щафети и игри на открито. Също така - работи по образователни програми за развитие на качества, умения и добродетели: като Животознание и Добротолюбие, и открива пространство за четене, съпреживяване и творческо пресъздаване на приказки - «Моят приказен свят».

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900
или директно на https://gayatriyogastudio.net/график

Къде се намира:

ул. "Н. Коперник" № 21, вх. Б, ет. 1

Как да стигна:

Трамвай 20, Автобус 72

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

https://gayatriyogastudio.net/

https://www.facebook.com/gaya3yoga/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900
или директно на https://gayatriyogastudio.net/график

Последна редакция: 13.06.2019 г.

 

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по ...

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, основ ...

7+ г

-

- 7+ г -

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, ос ...

реклама
реклама