Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Южен парк

1000 ч всички безплатно
Сподели:

На 13 юли Музейко се пренася в Южния парк за вълнуваща събота с малки и големи! Голямата поляна на парка ще се преобрази в място за игри, безброй забавления и научни предизвикателства! Откривателите ще дадат воля на въображението си, като проектират свой глайдер или построят бъдещето с... конструктор! Удивителни експерименти ще ни отведат на вълнуващо приключение в света на науката! 

На 13 юли, от 10.00 до 16.00 часа, Детският научен център ще затвори отново врати, за да играе с децата на открито, под слънцето в Южния парк. Голямата поляна ще посрещне екипа от Музейковци, който ще запознае малките посетители с откривателството, света на науката и безграничното въображението.

Колко любопитни и забавни могат да бъдат откритията, ще разберем в специалния кът за научни закачки, който ще провокира вниманието ни с удивителни експерименти от света на физиката и химията. В креативната зона на Музейко – Maker Space, младите визионери ще издигнат мечтите си високо в небето със свой глайдер. С помощта на Музейковците всяко дете ще проектира безмоторен самолет, опитвайки различните възможности на летящите машини. В крайна сметка, препятствията са част от пътя на всеки откривател – най-важното е да не се страхуваме да сгрешим!

Малките архитекти ще развихрят въображението си с форми от бъдещето и забавните конструктори Капла. Всеки посетител ще може  да участва в  томбола със специални награди награди - седмица в Лятната академия на Музейко, специални отстъпки за Лятната академия или плюшен Музейко.

Приключенията и знанието вървят ръка за ръка – най-важното е да бъдем любопитни към света. Всеки млад изследовател може да продължи своето пътуване в дивата природа, науката и конструирането в Лятната академия на Музейко, която ще вдъхновява децата в предстоящите месеци с научни работилници, творчески ателиета и спортни игри. Всеки, който желае да посети Лятната академия на Музейко, ще получи 20% отстъпка, ако се запише на място на 13 юли 2019 г. в Южния парк.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Южен парк

Виж на картата

Организатор:

www.muzeiko.bg

Как да стигнем:

Автобул 74, 76, 102, Тролей 8

С кола:

Има няколко малки паркингчета по периферията на парка, но като цяло в празнични дни се търси доста.

Пие ми се вода:

Носете си водичка, в парка се продава вода на различни места, но на каква цена...

Пишка ми се:

Тоалетната в частта към улица Нишава е просторна и чиста и платена. Има и химически тоалетни на различни места.

Купи ми го:

Ако познавате парка, може тактически да се опитате да избегнете зоните със сергийки, но това действа само при по-малки деца. При по-големите деца, може да пробвате предварително да се уговорите за броя на нещата, които ще купите - например само 2, детето да си знае, че не може и сладолед и надуваема пързалка и патета и царевица и...

Организатор:

www.muzeiko.bg

Последна редакция: 10.07.2019 г.

20ЮлиСъб

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама