Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Уважаеми Родители,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице.

Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и са с диференцирана степен на трудност.

В обучителния процес, ние държим на високото качество на учебната програма, индивидуалния подход при работата си с учениците и малките групи.

В програмата са заложени занятия и дейности, чиято основна цел е учениците да развият своите знания и умения в областта на Програмирането, Роботиката, Математиката и Природните науки.

Знаем, че за голяма част от учениците, които ще се запишат в нашите курсове /или вече са записани/, това ще е първото докосване до вълшебния свят на Програмирането, Електротехниката и Роботиката. Точно затова даваме и ще продължаваме да даваме само най-доброто от себе си, като преподаватели и организатори в целия образователен процес в академията.

Радваме се, когато видим искриците на любознателността в очите на учениците си към нови знания и хоризонти, и сме горди, че на нас се е паднала честта да разкрием новото знание или просто сме ги „запалили“ да научат нещо ново и да се самоусъвършенстват.

Качеството на Учебната среда също е много силен инструмент за развитие на знанията и уменията в учениците – затова подсигуряваме на всеки наш ученик компютър за работа, уютна и комфортна среда, както и всички необходими технически средства и консумативи за пълноценното провеждане на учебното занятие. Единственото условие, което имаме е проявата на желание за учене и развитие от страна на самия ученик.

Каква е Нашата Програма?

В началото на курса стартираме с А и Б-то в областта на Програмирането. Създаваме първите наши кодове, като широко застъпваме употребата на ключови команди и логически операции, което ни служи за трамплин към създаването на по-сложни проекти, собствени игри и анимации.

След това се потапяме в света на електротехниката, като се запознаваме с различните електрически вериги, електронни компоненти и микроконтролери. Започваме да създаваме електрически вериги, да програмираме микроконтролери, да изучаваме различни сензори и да ги използваме в проектите си. Всичко това правим, като използвам напрежение до 9 V.

Теоретичната част е поднесена под формата на игра, което увлича интереса на учениците ни.

Всички проекти свързани с изграждането на електрически вериги и употребата на микроконтролери се реализират и практически, което допълнително вдъхновява учениците ни да търсят приложение в заобикалящия ни свят на наученото от тях.

Обучението в Академията е с надграждане и има за цел създаването на трайни знания в учениците и разширяване на светогледа и логическото им мислене.

Заповядайте при нас – Ние държим на качественото обучение!

За записване може да се обадите на телефон 0894 00 49 44

Графикът на групите може да видите тук – https://webschoolsun.com/програмиране-роботика-за-ученици-гра/
Графикът на Демо уроците може да видите тук – https://webschoolsun.com/демо-уроци-програмиране-за-деца/
Повече за нас може да научите тук – https://webschoolsun.com/курсове-програмиране-роботика-за-уче/

Побързайте, защото местата са ограничени.

Организатор: Академия по Програмиране и роботика за ученици Слънчице

Къде се намира:

ул. Тулча 20

Виж на картата

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване може да се обадите на телефон 0894 00 49 44

Академия1: ж.к. Стрелбище, ул. Тулча 20

в сградата на Читалище Светлина, партер, в Ученическа занималня Слънчице.

Автобус 64, 73, 74, 76, 83, 102, 204, 604, Трамвай 7,1
Свободна зона за паркиране. Има свободни места.

Академия2: ул. Екзарх Йосиф 73

Tрамвай 9
Зелена зона за паркиране

Контакти:

0894 00 49 44
https://webschoolsun.com/

https://slynchiceacademy.wordpress.com/
https://www.facebook.com/uzslynchice

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване може да се обадите на телефон 0894 00 49 44

Последна редакция: 13.09.2019 г.

реклама
реклама