Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

На 14 септември, от 16:30 до 19:30 ч. Paradise Center ще се превърне в истинска гейминг арена. Един от най-популярните геймъри в България – Преслав Иванов, известен повече под псевдонима си AETHELTHRYTH, ще се качи на водната сцена на ниво 0, за да премери сили с най-големите си фенове.
 
AETHELTHRYTH ще сподели с всички гости на Paradise Center как и защо Minecraft се превърна в една от най-големите гейминг сензации сред тийнейджърите и кои са основните качества, които играта развива. След това той ще демонстрира специални умения и ще сподели много хинтове за изграждането на батъл арена в Minecraft. Накрая, AETHELTHRYTH ще си избере трима от най-големите „смелчаци“ сред публиката, които ще имат уникалната възможност да се качат на сцената и да премерят сили в пряк двубой срещу него.
 
Разбира се, накрая AETHELTHRYTH ще се срещне лично с всеки от феновете си, които ще имат възможност да се снимат с него.
 
Лаптопите, на които феновете ще докажат Minecraft уменията си, са специално конфигурирани и любезно предоставени от Acer, а Paradise Center осигурява и три страхотни геймърски награди.
 
Бъди BACK IN THE GAME и не пропускай първото гейминг събитие на Paradise Center!

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Черни връх № 100

Виж на картата

Как да стигнем:

Метро - Метростанция Витоша
Автобус 120,88,83,65,98,64
Трамвай 10

С кола:

Безплатен паркинг до 4 часа

Контакти:

0700 10 050
office@paradise-center.com
http://paradise-center.com/
https://www.facebook.com/paradisecenterbulgaria/

Последна редакция: 04.09.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама