Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

0800 ч всички безплатно
Сподели:

Примерът, който даваме, зависи от нас: да сме отговорни, да действаме, водени от доброто, защото, ако сме добри с хората и природата, ни чака по-добро бъдеще. Да дадем смисъл на бъдещето! То зависи от всички нас! Да изчистим България заедно на 14 септември 2019!

Всеки може да даде добър пример – семейство, детска градина, училище, компания или дори цяла административна област.

Организирай акция и събери доброволци, с които да промените средата с новите функционалности на традиционната карта на #ДаИзчистим: https://map.daizchistim.bg/karta/

Всеки, който е готов да сложи ръкавиците и да се наведе да почисти боклук, който някой друг е захвърлил, вече носи #добриятпример.

Очакваме те на 14 септември, за да направим #заедно България едно по-добро място!

Всички са добре дошли, а входът е свободен.

------------ Повече за кампанията ------------

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.
Вече девета поредна година инициативата „Да изчистим България заедно” ще обедини хиляди хора, които искат да живеят на едно по-чисто място!

текст: Организаторите

Последна редакция: 04.09.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама