Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Детски клуб „Горска приказка“ организира безплатно събитие за деца на възраст 8-12 години през м. Септември 2019 г. с интерактивната подвижна класна стая „ЗЕМНО КЪЛБО”. Посещение само с предварително записване на: office@gorskaprikazka.com или на телефон 0888827188. Местата са ограничени!

1.    Какво представлява подвижната класна стая?

    Подвижната класна стая представлява интерактивна програма за обществознание, екология, естествени науки, използвана за обучаване на ученици от всички възрасти за Земята и околната среда. Учениците влизат във вътрешността на “Земното кълбо”, за да научат повече за устройството на Земята, времето, естествените науки, географията, екологията и др. Запознаването на децата с различни аспекти на проблемите на околната среда по занимателен и интересен начин, посредством практически занимания, интерактивни учебни помагала и провокирайки състезателния дух, фантазията и изобретателността им, ще възпита у тях норми, ценности и нагласи за опазване на околната среда и стремеж към устойчиво развитие в хармония с природата, чрез алтернативен туризъм, екологично земеделие, производство, щадящо околната среда и др.

2.    Кои са водещите на подвижната класна стая и как протича едно събитие?

Водещи: Цветомир Иванов /актьор и водещ/, Десислава Попова /актриса/, Поли Хаджийска.
Всяко събитие протича в следния ред: Започва се с обиколка  на Земята и това колко е важна природата и как да я опазим. След обиколката на Земното кълбо, се правят опити, свързани с опазването на водата и колко жизненоважна е тя за всички живи същества. Когато децата се запознаят с опазването на околната среда и опитите с вода, следва да изградят 3Д макети/пъзели на дъбове, специално изработени за тях. След това, могат да се разделят на два отбора и се правят няколко състезателни игри, насочени към защита на животните и растенията.

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Посещение само с предварително записване на: office@gorskaprikazka.com или на телефон 0888827188. Местата са ограничени!

Къде се намира:

Младост 2, бл.261А, Комплекс Перлите на Младост

Как да стигна:

Автобус 88, 413
Метростанция Младост-1

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

088 800 9898
https://www.facebook.com/GorskaPrikazka/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Посещение само с предварително записване на: office@gorskaprikazka.com или на телефон 0888827188. Местата са ограничени!

Последна редакция: 04.09.2019 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама