Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

FOX Book Café

1830 ч родители 2000 лв
Сподели:

Защо е необходима специална подготовка на първото дете, когато в семейството се очаква нов член?

Появата на нов член в семейството пренарежда позицията на всички останали, което прави периодът особено крехък за вече роденото дете. Раждането на братче или сестричка е събитие, което се нуждае от особено внимание и подкрепа на първородното дете. Събитие, което има нужда от подготовка, обговаряне. Първородното дете има нужда от това да бъде съпроводено през целия процес. Как родителите да се подготвят за този момент и как биха могли да поемат страданието на по-голямото дете? Нормално ли е да има ревност и как можем да я познаем?
Заедно ще се опитаме да намерим отговори на тези и още много въпроси и ще получите направления в процеса на подготовка.

С помощта на книжките бихме могли да подпомогнем тези процеси и да подготвим детето за новостите, които предстоят. За всяка тема препоръчваме и подходяща литература за родители и деца.

Как да се справим с всичко това с помощта на детските приказки, научете на следващата лекция, част от инициативата #НитоДенБезКнижки (кликнете на < този таг, за да се присъедините към групата).

Лекцията ще води  семейният психолог - Анастасия Грозева, а накрая сме планирали специално време за вашите въпроси, за да намерите своите отговори.

♥ Повече за Анастасия Грозева може да научите на нейната facebook страница - Anastassia Grozeva Psychologist.
♥ Присъединете се към facebook групата #НитоДенБезКнижки, за да се потопите в света на детските книги и към За семейството с любов, където си говорим за всичко в семейството, което ни вълнува.
♥ Последвайте и мен (Пири) в личния ми блог - Empirina, където споделям всичко, което ме вълнува, свързано с родителството и не само.

Вход: 20лв.
Продължителност: 1 час

Какво е включено в цената?
✅ ВХОД + НАПИТКА - Входът за събитието е за мама + малчо и включва топла или студена напитка по избор.
✅ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ - Професионалният поглед на психолог с дългогодишен опит на академично ниво и в личен план.
✅ ИНФОРМАЦИЯ И НАЧИНИ ЗА СПРАВЯНЕ - Синтезирана информация по темата относно основите на проблема, механиките на детската психика и насоки в измайсторяването на лек път в съпровождането на детето в неговите тревоги.
✅ ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ - При нужда, кратка лична консултация относно вашия конкретен проблем, свързан с темата на лекцията.
✅ ПРЕПОРЪКИ ЗА КНИГИ - Препоръки за конкретни книги с възпитателна тематика, както и детски книжки, с които можете да въведете детето в темата и да направите преминаването ви като двойка родител-дете по-безпроблемно.

Можете да се запишете във фейсбук страницата на FOX book café като откриете поста "Тук се записваме" в секция "Дискусия" на събитието. Разполагаме с 15 места. Ако местата са изчерпани, съветваме ви да се запишете като 'резерва'.

текст: Организаторите

Къде

FOX Book Café

Къде се намира:

ул. "Уилям Гладстоун" 32

Как да стигна:

Тролей 1,2,9,5,8, Трамвай 7,1,6, 10, 8, 4, 5

С кола:

Синя зона

Контакти:

088 879 3660

http://foxbooks.bg/
фейсбук страница - FOX Book Café

Последна редакция: 11.09.2019 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама