Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

FOX Book Café

1030 ч родители безплатно*
Сподели:

Майка - всичко това съм аз

Да си майка е прекрасно. Вълнуващо и интересно. Понякога  изморително, но вдъхновяващо. И ние, майките, сме готови на всичко, за да дадем най-доброто на децата си. Да жертваме всичко.
Да си майка може да бъде и много самотно занимание. Всеки знае какво е да си добър родител - и ти казват мнението си постоянно. Да правиш това или онова. Да го завиваш и обличаш дебело или да го оставиш голо. Да го храниш, когато е гладно или под час. Да го кърмиш или да не го кърмиш. Да го гушкаш или да го оставиш само в леглото му.  И хиляди други предписания и препоръки.

След всичко това не е трудно да си представим откъде идва въпросът "Аз добра майка ли съм? Въпрос, който трудно се обсъжда с приятелки, въпрос, над който понякога е болезнено да се мисли. Добра майка ли съм? А кога да помисля за себе си? Това не е ли забранено? Или за мъжа си? Или той може да почака до пълнолетието на децата? Питали ли сте се за това?

Разбира се, че има определени насоки и препоръки, които е добре да се следват, и критерии, по които да се ориентираме за това как се справяме, но в общия случай майките се справят ДОСТАТЪЧНО добре. Понякога, обаче, пренебрегват други важни неща за пълноценен живот.
Ако се лутате в подобни въпроси и искате да ги обсъдите с други майки, които също се вълнуват от това, заповядайте във Fox book cafe в четвъртък (26.09.2019 год.) от 10:30 часа, за да си поговорим за тези неща.

 Ще имате възможност да обсъдите помежду си тези въпроси и да чуете накратко какви е добре да бъдат критериите ви, когато си ги задавате.
/Децата са добре дошли, но работата би била по- пълноценна ако някой друг се грижи за тях в това време/

Час:10.30
Продължителност – около 60 минути
Вход – свободен. Заплаща се само консумация към заведението.

Водещ – Борислава Зашева, психолог, завършила тренинг по семейно консултиране в ПИСЕЛ и обучаваща се в програма по Семейна психотерапия.

Можете да се запишете като откриете поста "Тук се записваме" в секция "Дискусия" на събитието. Разполагаме с 15 места. Ако местата са изчерпани, съветваме ви да се запишете като 'резерва'.

текст: Организаторите

Къде

FOX Book Café

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Можете да се запишете като откриете поста "Тук се записваме" в секция "Дискусия" на събитието.

Къде се намира:

ул. "Уилям Гладстоун" 32

Как да стигна:

Тролей 1,2,9,5,8, Трамвай 7,1,6, 10, 8, 4, 5

С кола:

Синя зона

Контакти:

088 879 3660

http://foxbooks.bg/
фейсбук страница - FOX Book Café

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Можете да се запишете като откриете поста "Тук се записваме" в секция "Дискусия" на събитието.

Последна редакция: 18.09.2019 г.

реклама
реклама