Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Ако се чудите как да въведете своите малчугани в сферата на музикалното изкуство или искате да ги доближите до тайните на музикалното творчество, заповядайте в нашата Мини музикална академия „Запознай се с музиката“, където по интерактивен и забавен начин всяка седмица ще разкриваме за тях тайните на музиката. Тук те ще имат възможност, в предразполагащата арт-обстановка на Fox book café да открият цветните нюанси на различни стилове музика, на нотния свят, както и да открият своя музикален инструмент!
В първото ни представяне ще започнем с разговори за основните черти на музикалното вдъхновение, ще търсим границата между забавната музика и културата, ще засегнем теми, като:
-    Какво е изкуство?
-    Как определяме музиката?
-    Ще се върнем назад в миналото, за да открием първите й прояви;
-    Ще се научим да тълкуваме и изразяваме чувствата си с музика;
-    Ще я обединим с други изкуства;

Носенето и употреба на материали за рисуване, тетрадки за писане, музикални инструменти и всякакви интересни творчески идеи е абсолютно разрешено! Най-важно за нас е Вашето дете да намери своята среда на вдъхновение, докато ние плавно го въвеждаме в красивия свят на Музиката!
Водещ на заниманията е Елеонора Христова, музикант и педагог, за която работата с деца е вдъхновение и огромна отговорност.
Препоръчителна възраст на децата от 5 до 10 години.

Вход: 15 лева, второ дете в семейството ползва отстъпка от 50%
- Как става записването?

Влизате на страницата на FOX book café -> Събития -> Намирате вашето събитие -> Дискусии -> Публикация, в която пише "Тук се записваме" -> Коментирате най-отдолу (не под чужд коментар).

- Ами ако съм се записал, но не успявам да дойда?
Пишете коментар в публикацията, в която сте се записали, за да може друг да се възползва от мястото.
Ние поемаме грижата да уведомяваме чакащите по ред за освободили се места, моля НЕ предлагайте на някого в коментарите вашето място, просто пишете най-отдолу.

текст: Организаторите

Къде

FOX Book Café

Последна редакция: 09.10.2019 г.

реклама
реклама