Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Уважаеми родители, на 30 септември/ понеделник/ от 17.30 до 19 часа ще направим демо-представяне на детската група "Изразявам себе си", която е за деца от 5 до 7 години.
В демо-срещата могат да участват само децата,а след това ще отговорим на всички ваши въпроси.
Демо-представянето е безплатно и е с предварително записване. Максималният брой на децата, които  могат да се включат тогава, е 8. При по-голям интерес ще направим още едно събитие.

Групата "Изразявам себе си" ще се провежда всеки понеделник от 17.30 до 19.00 часа от месец октомври 2019 г. до месец май 2020 г.

Програмата „Изразявам себе си“ за седма поредна година ще предостави пространство, в което децата да се чувстват свободни и подкрепени да изразяват себе си, да творят и да експериментират чрез психодраматичната игра и активните методи за учене. Тя е създадена да стимулира и развива емоционалната и социалната интелигентност, спонтанността и креативността на момичетата и момчетата от 5 до 7  години.

Заниманията се основават на психодрамата като метод. В същността си психодрамата с деца е игра. Тя помага на децата да регулират емоционалните си преживявания, да разбират и променят взаимодействия си с другите, да намират и опитват различни решения в общуването с връстници и възрастни.

Всяка среща включва различни ролеви игри, развиващи дейности и разнообразни ситуации. Влизайки в различни роли – познати и непознати, използвайки сценични елементи, реквизит, кукли и силата на въображението си, децата удовлетворят актуалните си потребности от себеизява и взаимодействие с други деца.

Когато децата израстват в среда, в която се говори за чувствата, емоциите, причините за поведението, те развиват увереност, усещане за собствена ценност, себеуважение.

Играта развива и социалните умения на децата - да отстояват себе си и своите граници, емпатия, откритост, инциативност, умения за разрешаване на конфликти.

В резултат на програмата децата изграждат умения за разпознаване и изразяване на емоциите си; по-висока самоооценка; по-богат репертоар от поведенчески роли; опитност за работа в екип; нагласа, че във всяка житейска ситуация имат избор; приемане и емпатия към различните от тях.

Заниманията са в рамките на една учебна година, разпределени в 26 срещи.
Провеждат се в малка, бутикова група - 6-8 деца.
Участието в групата е с предварително записване.
Цената е различна според избрания начин на плаща - наведнъж, на две вноски, на четири вноски.
Възможно е еднократно участие при наличие на свободни места в групата - цена за една среща 35 лева.

Създател на програмата "Изразявам себе си" и супервизор на групата:

Мариела Михайлова – дългогодишен училищен психолог, психодрама терапевт, водещ на психодрама групи за деца и възрастни, в ежедневната си частна практика работи с деца, възрастни, родители, партньорски двойки, води обучения за родители и учители

Водещ на групата:
Василена Василева - психолог,  психодрама-асистент, арт-терапевт,  диагностична и терапевтична практика с деца и ученици. с петгодишен опит в работата с детски психодрама групи

За записвания и допълнителна информация:
Мариела Михайлова - 0899995944, mariela1@abv.bg
Василена Василева - 0883458526, vasilena_nikolowa@abv.bg

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записвания и допълнителна информация:
Мариела Михайлова - 0899995944, mariela1@abv.bg
Василена Василева - 0883458526, vasilena_nikolowa@abv.bg

Къде се намира:

бул. "България" бл.47Е,вх.Б

Как да стигнем:

Автобус 64,304,204, Трамвай 7

С кола:

Свободна зона за паркиране

Контакти:

0899995944 - Мариела Михайлова,
0898586888 - Людмил Стефанов

http://azinie.com/
https://web.facebook.com/azinie.bg/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записвания и допълнителна информация:
Мариела Михайлова - 0899995944, mariela1@abv.bg
Василена Василева - 0883458526, vasilena_nikolowa@abv.bg

Последна редакция: 20.09.2019 г.

реклама
реклама