Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

FUNDAY ART ACADEMY
Твоето място да развиеш своя талант

FUNDAY ART ACADEMY е територия за споделяне и откривателство. Място, в което пред младия творец се разкрива възможността да развие своите артистични умения и да опознае света на изкуството. Свят, който ще му помогне да споделя, да развива въображение и творческо вдъхновение и да реализира множество интересни проекти.
Артистичните ателиета имат за цел да развият въображението, таланта и интересите на децата в различни области на изкуството в рамките на 30 съботи в годината.Кой учи децата?

С FUNDAY ART ACADEMY децата ще имат привилегията да се докоснат до творческа среда под влиянието на майстори - творци. Поканата да участват в това истинско приключение приеха едни от най-ярките представители на артистичните среди у нас - преподаватели с доказано име и талант за работа с млади хора.

Какво включва програмата?

Всяка събота каките и батковците на възраст между 10 и 15 години напредват в избраната от тях област и се пренасят в свят на забавление и креативност, в който ще осмислят своите избори и ще намерят изворите на вдъхновение и артистизъм. И всичко това на английски език.

В 6 ателиета по изкуства, ще помогнем на децата да открият своя път към звездите!★    Актьорско майсторство : драма и фентъзи
★    Операторско майсторство и монтаж
★    Музикална творческа работилница
★    Графичен дизайн и Анимация
★    Съвременен танц
★    Джаз балетПрограмата стартира на 5 октомври 2019 г. и включва 30 съботи по 4 учебни часа от 10.30 до 14.30 ч. Научете повече за FUNDAY ART ACADEMY и регистрирайте Вашето дете на www.funday.bg.

текст и снимки: Организаторите

текст: Организаторите

Къде

Funday ESPA

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Регистрирайте Вашето дете на www.funday.bg.

Къде се намира:

ул. „Градина“ 23, 1616 в.з. Киноцентъра III част

Как да стигна:

Автобус 111

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

+359 899 900 705
funday@espa.bg
https://funday.bg/
https://www.facebook.com/funday.espa/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Регистрирайте Вашето дете на www.funday.bg.

Последна редакция: 17.10.2019 г.

реклама
реклама