Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

The Mall

1100 ч 2+ г безплатно
Сподели:

Куклените спектакли в The Mall продължават и през есента! Очакваме те всяка събота от 11:00 часа: етаж партер, сцената пред магазин Технополис.

05.10 – ДКТ Габрово – „Мечо Пух”

Вече няколко поколения са израснали с историята на философски настроеното “глупаво мече” Мечо Пух и неговите приятели от Голямата гора. Театърът е подготвил една вълнуваща среща с най-малките приятели на Мечо Пух. Вдъхновен от разказа за палавото мече на А.А.Милн, постановката ще въвлече зрителите в една история, изпълнена с присъщото очарование и остроумие на познатите епизоди за колоритните обитатели на Голямата гора.
Този път любимото на много деца и възрастни палаво мече ще поеме на щуро пътешествие в търсене на изчезналата опашка на Йори. Един уж обикновен ден ще се окаже доста натоварен и изпълнен с премеждия за мече, което е излязло просто да си намери малко мед. В приключението се впускат чаровните му приятели Заек, Прасчо, Бухал, Канга, Ру, както и самият Йори. Издирването на нова опашка за Йори се превръща от забавна игра с апетитна награда в предизвикателство за веселата компания.

12.10 – Театър “Дани и Деси” – “Жабокът и чужденецът”

Спектакълът е реализиран със съдействието на Холандското посолство в България и Фондация „Арт Нова”. Той е олицетворение на обединението на европейските култури , в случея между холандската и българската . Темата на спектакъла е много актуална,за интеграцията на „чужденците” в създадени вече общности. Чрез похватите на известният холандски художник и обаянието на българския куклен театър до сърцата на децата достига посланието на спектакъла: „Ако ти приемеш мен, а аз приема теб – целият свят ще стане по-богат! Нека бъдем приятели!!!

19.10 – ДКТ Ямбол – “Магазинче за цветове”

Един ден в магазинчето на художника Пабло влезе важен клиент, това беше малката Фрида. Тя много обичаше да рисува, но в палитрата й бяха останали само три цвята. Как да нарисува всички неща? На помощ идват Цветовете и Светлината. Нека да се забавляваме с Фрида и да открием заедно магията на цветовете!

26.10 – Театър “Карлсон” – “Малкият принц”

Присъствах на отварянето на една роза. Тя грижливо избираше багрите си и не спираше да се гизди. Бавно оправяше едно по едно своите листенца. Виждах как се превръща в чудно красиво цвете. Искаше да се появи с целия си блясък на красотата си. Е, да, беше голяма кокетка, но беше вълнуващо. Розата живееше на една звезда с Малкия Принц. На звездата имаше и един вулкан. Принцът се грижеше всеки ден за Розата и вулкана.
“Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.”

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж партер, пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички!

текст: Организаторите

Къде

The Mall

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе 115

Как да стигна :

Автобус № 1, 1К, 3, 5, 204, 213, 305, 6, 604, 76

С кола :

Има паркинг на няколко нива.
    Престой до 30 мин. — безплатен паркинг
    Престой от 30 мин. до 4 часа престой — 1 (един) лев
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч.

    За клиенти на кино Арена:
    Престой до 4 часа — безплатно
    Престой от 4 часа до 8 часа — 2 (два) лева
    За всеки час след 8-ия — 2 лв./час
    Събота и неделя — безплатно
    Максимален непрекъснат престой — 48 ч

Контакти:

http://themall.bg

Последна редакция: 09.10.2019 г.

пон-нед

29-04 май/юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Честит празник мили родители и деца! Пожелаваме Ви да си подарите едно чудесно изживяване за цялото семейство, за всички малки, големи, пораснали и непораснали деца. ...

Честит празник мили родители и деца! Пожелаваме Ви да си подарите едно чудесно изживяване за цялото семейство, за всички малки, големи, пораснали и непораснали деца.

София

пон-нед

0-12г.

-

София

пон-нед 0-12г. -

29-04 май/юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

29-04 май/юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Честит празник мили родители и деца! Пожелаваме Ви да си подарите едно чудесно изживяване за цялото семейство, за всички малки, големи, пораснали и непораснали деца.

реклама
реклама