Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Вдъхновени от предишните ни срещи с екзотични животни в уроците по рисуване и керамика, решихме да не прекъсваме тази вече толкова хубава традиция! Този път децата ще имат рядката възможност да нарисуват невероятната Брадата Агама и то от натура!!! Поканихме Пламен Петров - възпитаник на Биологическия факултет на СУ "СВ Климент Охридски" и деен член на клуб С.К.О.Р.Е.Ц., за да разкаже на децата повече за тези интересни и бодливи австралийски симпатяги. Очаква ни един незабравим урок по рисуване, в който децата ще могат да опознаят природата!

За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми на курса по рисуване.

Продължителността на курса по рисуване е 90 минути за деца на възраст между 6 и 12 години. Курсът ще се проведе в събота 12-ти октомври от 13:30ч. до 15:00ч. Необходимо е да сте пристигнали в центъра не по-рано от 13:25ч. преди започване на заниманието.

Задължително условие за провеждане на курса е сформиране на група от най-малко три деца, трима малки художници!

Цената на заниманието по рисуване от натура за едно дете е 16лева. Цената за второ дете от семейство е 14 лева.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 089 87 98 690, на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com.

Курсът по рисуване е само за деца и присъствието на родители в центъра по време на заниманието не е възможно. Разположението на центъра предразполага към приятна разходка за родителите, докато изчакват децата си.

В заниманието не се допускат болни деца. Болните деца ще бъдат връщани, за да се предпазят здравите деца и ще се таксува запазеното им място.
Ако сте възпрепятствани да се включите в заниманието и сте запазили място за участие, моля да ни уведомите своевременно, за да може освободеното място да се заеме от друго желаещо дете.

Непосредствено след курса ни по рисуване от 15:30ч. до 17:00ч. ще се проведе Керамична работилничка с тема: “Слънцето!”. Може да комбинирате двете занимания и да планувате съботния следобед - творчество за децата ви и прекрасен полуден за вас! В близост до центъра ни има библиотеки, кина, сладкарници, магазини, заведения и какво ли още не!! О, да, и Борисова градина.

Центърът ни се намира в сърцето на София, на бул. “Цариградско шосе” 19, (локалното) в непосредствена близост до Орлов мост, където ще рисуваме на воля!

Носете си пантофки и други подобни чудеса! А, ако комбинирате Курса по рисуване с Керамичната работилничка, направете и сандвичи за почивката между занимания!

За да вземете със себе си изработената глинената фигурка от Керамичната работилничка и да я пренесете до вкъщи невредима, е неоходимо да носите кутия, малък поднос или нещо подобно и стабилно. Глината е мека и са и нужни поне три дни, за да изсъхне напълно.

Очакваме ви с нетърпение!

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 089 87 98 690, на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com.

Къде се намира:

бул. "Цариградско шосе" 19, Орлов мост

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Автобус 204,213,280,306,604,76,84,505,304,184; Тролей11,4,5,8

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 089 87 98 690, на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com.

Последна редакция: 07.10.2019 г.

 

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКА ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и са ...

Академия по програмиране и роботика

6-13г.

-

Академия по програмиране и роботика

- 6-13г. -

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА УЧЕНИЦИ СЛЪНЧИЦЕ

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и ...

 

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придо ...

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще поведе д ...

Jolly Kids

4-7г.

-

Jolly Kids

- 4-7г. -

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще повед ...

реклама
реклама