Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Park Boby and Kelly

1830 ч 5+ г 500 лв
Сподели:

Насладете се на зрелищния спектакъл Volt Show в Парк Боби и Кели всяка събота през октомври от 18:30 часа!
Какво е Volt Show? Всичко започва преди няколко години със създаването на няколко робота и в последствие тази концепция става лидер на българската шоу сцена. Към момента екшън героите са 15 и броя им не спира да расте. Персонажите са разработени по оригинален дизайн и технология на продуцента и арт директор  Стефан Роглев.

Вдъхновен от визията на всички образи в шоуто, съоснователят (и продуцент) на ВИТРОНИКС - Владислав Аначков дава идеята да се напише приключенски роман, който да разкаже историята на всеки един супер герой. Така двамата продуцират създаването на книгата ВИТРОНИКС ИЗМЕРЕНИЕ. Предизвикателството да я напише се падна на доказания автор - Богдан Русев (Робърт Блонд).

Специално за всички гости на Парк Боби и Кели, ВИТРОНИКС ще гостува всяка събота с различен герой от книгата. Пригответе се за силни емоции и незабравими преживявания. Всички ще могат да се снимат с роботите след шоуто. Не пропускайте възможността да се докоснете до едно друго измерение. 

Цената за представлението е 5 лв. на човек. В случай че си закупите гривничка за неограничена игра по всички атракциони, представлението за детето и един придружител е безплатен.
Цената на гривничката е 22 лв. на дете. С нея то може да играе на всички атракциони неограничено до края на работния ден. Паркът затваря в 21:30 ч.
Очакваме ви с нетърпение!

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Филип Аврамов 17

Как да стигна:

Автобус 113,213,314

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

02 974 4839

Интернет страница
Фейсбук страница

Последна редакция: 09.10.2019 г.

реклама
реклама