Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Park Center Sofia

1030 ч родители безплатно*
Сподели:

"Здраво дете" е нова документална филмова поредица, посветена на здравето и детето във всяка една възраст.

Първият филм от поредицата ни отвежда в самото начало - тогава, когато не знаем какво точно се случва, но разбираме, че сме чакали именно него - Новороденото ❤

"Здраво дете: Новороденото" ще запознае българските родители с едни от най-добрите специалисти в областта на педиатрията, ще покаже съвременни медицински практики и ще сподели със своите зрители опита на различни семейства, които застават пред камерата със своите истории и преживявания.

След премиерните прожекции на "Здраво дете: Новороденото", които ще бъдат на 15 и 16 октомври, съответно в зали 5 и 6 на Cine Grand в Park Center Sofia, публиката ще може да се срещне и да зададе своите въпроси към първите специалисти от поредицата - неонатолози, педиатри, психолози и консултанти.

Очакваме Ви! Входът за прожекциите е свободен. Поради ограничения брой на местата, моля, потвъдете своето присъствие на имейл spisanie@roditeli.org. Благодарим!

×××

Идеята за поредицата документални филми, фокусирани върху пълноценното отглеждане на детето и неговата връзка със семейната среда, се ражда от създателите на информационния портал zdravodete.bg и списание “Здраво дете”. Дългогодишният опит да информира българските семейства за здравето на техните деца, му дава и отправна точка в новия филмов проект.

Документалната поредица "Здраво дете" е режисирана от Петър Вълчев и неговия екип от EQUAL films, които работят активно с едни от най-големите родителски организации у нас.

Това е първият по рода си филмов проект в България.

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Входът за прожекциите е свободен. Поради ограничения брой на местата, моля, потвъдете своето присъствие на имейл spisanie@roditeli.org

Къде се намира:

бул. „Арсеналски“ 2

Как да стигна:

Метро: Станция "Европейски съюз"
Автобуси № 94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“
Автобуси № 102 – спирка „Хотел Хемус“
Автобуси № 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

С кола:

Безплатен паркинг – 20 минути
Първите 4 часа – 1 лв.
Всеки следващ час – 2 лв.

Контакти :

+359 2 865 7285

www.parkcenter.bg/

Park Center Sofia - Facebook

 

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Входът за прожекциите е свободен. Поради ограничения брой на местата, моля, потвъдете своето присъствие на имейл spisanie@roditeli.org

Последна редакция: 09.10.2019 г.

реклама
реклама