Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Pumpelina

1100 ч 3-6г. 2200 лв*
Сподели:

Момони - програма за стимулиране на детското развитие
Разделена е в следните нива:
Момони Джуниър
Подходяща за деца от 9 до 18 месеца, или като първо ниво за деца над 18 месеца, които започват занимания по програма Момони.

Ниво Момони Джуниър включва шест приказки и упражнения към тях, разпределени в 12 занимания с препоръчителна посещаемост един път седмично за деца от 9 до 18 месеца и два пъти седмично като първо ниво за деца над 18 месеца.
Момони Джунър е ниво за мама и бебе, родителите присъстват като подкрепя и съдействие по време на заниманията.

Момони Синиър
Подходяща за деца от 18 до 24 месеца, или като второ ниво за деца над 18 месеца, които са преминали вече първо ниво Момони Джуниър
Ниво Момони Синиър включва девет приказки и упражнения към тях, разпределени в 18 занимания с препоръчителна посещаемост един път седмично за деца от 9 до 18 месеца и два пъти седмично за деца над 18 месеца.
В Момони Синиър децата остават сами в групите, без присъствие на родител. Ако има затруднение с адаптацията на някое от децата, тогава всички родители ще бъдат помолени да останат, колкото упражнения е необходимо.

Момони Акт
Подходяща за деца от 2 до 3 години. В случай, че Вашето дете не е посещавало никакви групови занимания до този момент, ви препоръчваме да се включите с пробна сесия, след което ние ще Ви препоръчаме от къде е подходящо да започнете
Ниво Момони Акт включва 24 занимания, които обхващат различни ролеви игри, подходящи в еднаква степен за момчета и момичета. Например „На гости“, „На път“, „На пазар“ и други. Препоръчителната посещаемост е два пъти седмично. Заниманията
Момони Акт могат да бъдат съчетани с Момони Арт.
В Момони Акт децата остават сами в групите, без присъствие на родител

В съботния ден Ви представяме един малко по-различн вариант на Момони Акт , предназначен за деца от 3 до 6 години. Ще играем на различни игри стари забравени, но много популярни игри, нови, забавни и непознати игри и накрая ще играем и на приказка. ще се опитаме в рамките на час и половина да ви покажем какво биха научили децата при посещение в групата "Да играем и на приказка"
за информация и записване 0896777139
продължителност час и половина
цена 22 лв
Водещ Мария Гергиева
асистира Нина Йорданова

текст: Организаторите

Къде

Pumpelina

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

за информация и записване 0896777139

Къде се намира:

ул. Николай Островски 5, жк. Изток

Как да стигна:

Метростанция Жолио Кюри,
Автобус 67,413

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

089 677 7139
www.pumpelina.eu
https://www.facebook.com/pumpelina/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

за информация и записване 0896777139

Последна редакция: 10.10.2019 г.

реклама
реклама