Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Английски език и изкуство в Център за езици и култура Парт Тайм, кв. Павлово
Да учиш английски като на игра е съвсем възможно

В Център за езици и култура Парт Тайм учебниците са само добрата основа, върху която стъпваме. Останалото е творчество, игра и развиване на възможностите на всяко дете. Групите ни са малки, а преподавателите – млади и вдъхновени хора, които искат да споделят с децата всичко, което знаят. Ето как и чрез какви програми става това при нас.

•    Курсове по английски (5-18 г.)
•    Приказен английски (4-7 г.)
•    Арт ателие на английски (6-12 г.)
•    Кино клас на английски (10-15 г.)
•    Лидерство на английски (8-15 г.)
•    Актьорско майсторство на английски (7-10 г.)
•    Творческо писане на български (8-13 г.)

**************
Курсове по английски (5-18 г.)

Макар и „курсове по английски“ да звучи съвсем стандартно, нашата цел не е да учим английски, а да се забавляваме, докато учим английски! И страхотните резултати и любовта към английския на нашите деца показват, че това е верният път.
Уроците са 2 пъти седмично по 2 уч. ч. Учебниците – едни от най-съвременните и интересни системи на National Geographic Learning и Oxford University Press. Подхождаме към тях не буквално, обаче, а с много креативност и ролеви игри.

Повече информация за курсовете по английски и таксите:
за първи клас и предучилищната група
за всички останали групи за деца

**************
Приказен английски (4-7 г.)

Имало едно време едно място, което всяка седмица се превръщало в дом за приказки и работилници на английски. Приказката била различна всеки път, но винаги на английски! А сюжетът ѝ се разкривал с помощта на децата.
След приказката идвал ред и на тематичната работилница, в която децата изработвали приказни предмети и, най-важното, вълшебни спомени...
Повече информация за Приказния английски можете да намерите тук.

**************
Арт ателие на английски (6-12 г.)

Всяка седмица тук е тематична, шарена и различна! Децата научават интересни неща за различни художници и периоди в изкуството и след това ги претворяват с истински художествени материали.
Създаваме картини, скулптури... Истинско изкуство, което се ражда от собствените ни ръце и въображение. Няма да повярвате на какво са способни децата ви!
Повече информация за Арт ателието на английски можете да намерите тук.

**************
Кино клас на английски (10-15 г.)

Едно пътешествие в необятния свят на киното започва тази есен! Ще изучим отблизо ролята на режисьора, оператора, актьорите, сценографа и кино монтажиста, ще заснемем истински късометражен филм и ще го прожектираме на голям екран!
Този курс, воден от реж. Велианна Кашева, ще развие различни творчески умения у децата, както и чувството им за екипност и техния разговорен английски, докато създаваме заедно нещо истинско, голямо и много вълнуващо.
Повече информация за Кино класа на английски можете да намерите тук.

**************
Лидерство на английски (8-15 г.)

Умението да общуваш и да се изразяваш добре е едно от най-важните в живота.
В курса по лидерство на английски децата развиват именно тази своя страна – как да общуват в различни ситуации, как да работят в екип, как да презентират идеите си пред публика и, разбира се, как да бъдат добри лидери. Забавляват се, докато градят нови приятелства и развиват личния си потенциал.  И може би най-важното – учат се да вярват в себе си.
Повече информация за курса по лидерство на английски можете да намерите тук.

**************
Актьорско майсторство на английски (7-10 г.)

Какво е нужно, за да се отпуснеш да говориш на английски? Може би да влезеш в роля!
Актьорско майсторство на английски е специално разработена от нас програма за деца за практикуване на английски чрез театър. Така децата се отпускат да говорят английски свободно, като вкарат пасивните знания в активна употреба и научат много нови думи и изрази.
Повече информация за курса Актьорско майсторство на английски можете да намерите тук.

**************
Творческо писане на български (8-13 г.)

Жанрове, жанрово писане, образи и сюжет, диалог, глас, сцена, гледни точки, начало и край… Писането съвсем не е само вдъхновение и талант!
Именно затова този курс, воден от автора на три книги Марианна Георгиева, дава възможност на най-младите писатели да разстелят, по най-добрия начин, въображението си върху белия лист и да развият езиковата си култура.
Повече информация за курса по творческо писане можете да намерите тук.

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация и записване: тел. 0883 500 512

Къде се намира:

ул. Проф. Иван Дуйчев 12В, кв. Павлово

Как да стигна:

Автобус - 107, 111,
Трамвай 5,
Тролейбус 2

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0883 500 512
088 882 9080
office@part-time.bg
https://part-time.bg/
https://www.facebook.com/PartTimeLCC/ 

 

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация и записване: тел. 0883 500 512

Последна редакция: 10.10.2019 г.

 

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКА ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и са ...

Академия по програмиране и роботика

6-13г.

-

Академия по програмиране и роботика

- 6-13г. -

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА УЧЕНИЦИ СЛЪНЧИЦЕ

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и ...

 

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придо ...

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще поведе д ...

Jolly Kids

4-7г.

-

Jolly Kids

- 4-7г. -

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще повед ...

реклама
реклама