Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Каним ви на една интересна среща с нас- специалистите по ранно детско развитие от "Карин дом"- Варна! След почти 25 години работа с деца и техните родители, тази година се престрашихме и създадохме "Картите с игри за бебета от 0 до 12 месеца", които са лесен и приятен пътеводител в ранното детско развитие за любопитни и грижовни родители.

Нашите домакини от FOX book café ще ни приютят за една прекрасна декемврийска сутрешна среща на 5-ти Декември от 10:30 ч. Очакваме смели майки и татковци, за да дискутираме важните въпроси, свързани с етапите на развитие при бебето, как можем да подпомогнем ученето и опознаването на света в тези първи и най-важни месеци и най-вече за да се опознаем и обменим опит, грешки и постижения в бебешкото порастване!
Очакваме ви!

* по време на дискусията ще имате възможност да закупите "Карти с игри за бебета 0-12 месеца" ! Ако нямате възможност да се включите, можете да ги поръчате и онлайн от Семейния магазин на Карин дом на https://magazin.karindom.org/product/карти-с-игри-за-бебета-0-12-месеца/
100% от приходите от продажби подкрепят терапевтичната ни работа с деца със специални потребности.

текст: Организаторите

Къде

FOX Book Café

Къде се намира:

ул. "Уилям Гладстоун" 32

Как да стигна:

Тролей 1,2,9,5,8, Трамвай 7,1,6, 10, 8, 4, 5

С кола:

Синя зона

Контакти:

088 879 3660

http://foxbooks.bg/
фейсбук страница - FOX Book Café

Последна редакция: 27.11.2019 г.

реклама
реклама