Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Представлението има възможно най-малко текст и  най-много творческо въображение, за да може да забавлява  зрителите от двегодишна възраст. Историята е вдъхновена от мотивите на книжката в картинки на германския илюстратор Фред Родриан и разказва за  едно  Пухкаво облачно овне, което пада от небето. Едно малко момиченце го взема и се опитва да му помогне да се върне на небето. Те преминават през различни забавни приключения, с надеждата че ще се намери начин Овнето да се върне при неговите приятели – пухкавите облаци. След всички преживявания, то най-накрая успява да се върне на небето, а за малките зрители е време да видят и усетят куклите от представлението, да надникнат зад кулусите, да изпробват различните музикални инструменти и да се забавляват с интерактивните ни игри,  като поиграят на Колетото на съдбата или измайсторят дървени кукли.

Вит Перина и колектив
Автор -  Вит Пержина и колектив
Режисьор - Михаела Хомолова
Сценография - Роберт Смолик
Музика - Филип Немохла Квартет
Участват - Диана Чичманова, Барбора Кубатова, Филип Хомола, Адам Кубища.

Събитието е част от Международния фестивал за уличен и куклен театър „Панаир на куклите”, който включва театрални спектакли за деца и възрастни, уличен театър, улично шоу, клоунада, акробатика, пантомима, улични музиканти и други представления.


Тази година програмата на фестивала включва представления на трупи от Италия, Франция, Полша, Словения, Хърватия, Сърбия, Испания, Чехия, Белгия, Грузия, Япония, Израел, САЩ. От България ще участват театрите: Държавен Куклен Театър Варна, Държавен Куклен Театър Видин, Държавен Куклен Театър Сливен, Драматично-куклен Театър Пазарджик, Театър Ателие 313, ЖАР Театър, Столичен куклен театър, Театър Играчка Плачко.

Продължителност:

 35 мин + 15 мин игра с публиката

За кого:

за деца над 2 години. Без езикова бариера

 

Къде се намира:

бул. „Княз Дондуков“ № 8-10

Кога работи касата:

от 08:30 - 19:30 часа делнични дни
от 09:00 - 19:00 часа събота и неделя

Контакти:

02 988 17 53
02 939 40 59

Интернет страница:

http://www.mlt.bg/

Как да стигнем:

Трамвай 20, 22, 23

С кола:

На границата между синя и зелена зона.

Пие ми се вода:

Носете си водичка

Пишка ми се:

Тоалетните са съвременни и просторни.

Купи ми го:

Няма магазин за сувенири

Достъпност:

Залата е на нивото на входа, театърът е с достъп за инвалиди.

София играе:

Ако тръгнете нагоре по "Будапеща", минавате през едно много интересно градско пространство и се озовавате зад Националната галерия и до Градската градина.

Продължителност:

 35 мин + 15 мин игра с публиката

За кого:

за деца над 2 години. Без езикова бариера

 

Последна редакция: 14.11.2017 г.
Прочетена: 538 пъти

реклама
реклама