Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

The Little Gym

1900 ч 3-12г. 3500 лв
Сподели:

Ако вкъщи отглеждате мъник на възраст между 3 и 12 години и все още не сте решили дали и какво да празнувате на 14-и февруари, имаме специално предложение за вас!

В празничната вечер The Little Gym Sofia организира ново издание на инициативата Parents’ Survival Night, която дава възможност на родителите да посветят няколко часа на себе си, докато техните най-скъпи същества се радват на сериозно забавление. Между 19:00 и 22:00 часа, в компанията на професионалните инструктори на The Little Gym, малките ни гости ще играят, ще научават интересни неща и ще развиват нови умения. Накратко - ще бъдат част от страхотно приключение!

В това време вие ще трябва да се справите с нелеката задача да изберете на какво приятно занимание да посветите вечерта си. Може би ще отидете на кино с любимия човек и ще гледате НЕанимационен филм? Ще вечеряте в уютен ресторант и ще си поръчате това, което наистина ви се хапва, а не това, което би се харесало на наследника ви?

Таксата за участие на едно дете на възраст между 3 и 12 години в Parents’ Survival Night e 30 лв. за членове на The Little Gym и 35 лв. за външни посетители. Ако искате да се включите в събитието, попълнете този формуляр, като посочите изрично, че проявявате интерес към Parents’ Survival Night: https://sofia.thelittlegym.eu/non-member-general-inquiries-bg

Местата за събитието са ограничени и си запазваме правото да отказваме заявки за участие след запълването на наличните бройки. Всички успешно регистрирани за събитието участници ще получат имейл или телефонно обаждане от нас с потвърждение и допълнителна информация.
* При записването за участие с приоритет се ползват членовете на The Little Gym.

Ако имате нужда от допълнителна информация, свържете се с нас на 0888 594 441 или sofia@thelittlegym.eu.

Повече за The Little Gym
Възможно ли е децата да се учат, развиват и да постигат успехи чрез игра? За нас това е единственият възможен начин. Затова твърдим, че сме специалисти по сериозно забавление! В The Little Gym децата спортуват активно, но също така изграждат умения, които им помагат да се превърнат в уверени и успешни хора.

The Little Gym е световна спортно-образователна програма за деца на възраст между 4 месеца и 12 години. Ние помагаме на децата да се развиват физически, социално, емоционално и интелектуално, независимо от спортния талант и физическите им възможности. При нас те изграждат увереност, учат се да поемат рискове и да бъдат смели, докато създават нови приятелства.

текст: Организаторите

Къде

The Little Gym

Къде се намира:

бул. България 118, в сградата на бизнес център Abacus

Как да стигна:

Автобус 304, 64

С кола:

Сградата на The Little Gym предлага ограничен брой безплатни парко места за клиенти.

Контакти:


sofia@thelittlegym.eu
www.sofia.thelittlegym.eu

https://web.facebook.com/thelittlegymsofia
https://www.instagram.com/thelittlegymsofia/

Последна редакция: 11.02.2020 г.

пон-нед

28-5 февруари/март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Места и събития за деца в сняг и дъжд, на открито, на закрито, театър, музика, кино. Карнавалите в края на зимата и заплетените бели и червени конци в началото на пр ...

Места и събития за деца в сняг и дъжд, на открито, на закрито, театър, музика, кино. Карнавалите в края на зимата и заплетените бели и червени конци в началото на пролетта и още вълнуващи предложения в сайта на София играе.

София

пон-нед

0-12г.

-

София

пон-нед 0-12г. -

28-5 февруари/март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

28-5 февруари/март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Места и събития за деца в сняг и дъжд, на открито, на закрито, театър, музика, кино. Карнавалите в края на зимата и заплетените бели и червени конци в началото на пролетта и още вълнуващи предложения в сайта на София играе.

реклама
реклама