Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Боровец

1000 ч всички -
Сподели:

Живей Активно! и през зимата!  Нестле за Живей Активно! те очаква на 29 февруари в Боровец, пред хотел Рила. За първи път любителите на зимните спортове ще имат възможността да прекарат един ден на открито, изпълнен с много забавни снежни активности, игри и предизвикателства.  Готов ли си за тях? Подготвили сме ти много нови предизвикателства и страхотни изненади!

В My Borovets ще те чакат някои от най-популярните спортисти, които ще ти покажат, че можеш да живееш активно всеки ден от годината. Ела и покарай ски или сноуборд заедно с Екатерина Дафовска, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Владо Николов и шампионките от ВК „Марица“.

За доброто настроение и топлите усмивки ще се погрижи Играта.
Очакваме те на 29 февруари от 10:00 часа пред хотел Рила, Боровец. Вземи цялото семейство, ските и шейните и ела да се забавляваме заедно!

Последвай аромата на любимия си кафе микс и се включи в приключенията на NESCAFÉ 3in1 Bulgaria На локацията ще можеш да получиш съвети по сноуборд от момичетата от Wild-berries. Ела и предизвикай себе си!

Олимпийската шампионка Екатерина Дафовска те очаква на специалната локация Биатлон – обещаваме ти да е незабравимо изживяване.
На локация LION 2GO ще получиш ски съвети от най-успешния български скиор Петър Попангелов.

На локацията на NESQUIK и SMARTIES ще може да се пързаляш с шейни и да направиш най-готиния и креативен снежен човек.  

Подговили сме и много полезни лекции, демонстрации и забавно търсене на съкровища, които ще ти помогнат да се запознаеш отблизо с планината и как да реагираш в различни ситуации с Планинска Спасителна Служба, Школа по алпинизъм и катерене и BEFSA.

NESCAFE Gold ще забъркат неустоими топли коктейли, а MAGGI ще ти предложат вкусни супички и нудли, с които да се стоплиш по време на активностите.

Между 10:00 - 11:00 и 14:00 - 15:00 часа Нестле за по-здрави деца те призовават да се включиш в ски и сноуборд уроци за начинаещи, които нашите приятели от My Borovets - БороСпорт ще организират специално за бъдещите скиори и бордисти. В тези часове най-малките гости също ще могат да направят своите първи стъпки в ските в детския парк "Борокидс". Капацитетът тук е по 20 човека на активност и можете да се запишете тук: info@borovets-bg.com

Ски екипировката от вас, а уроците от нас. Само трябва да се запишеш предварително – ето как:
Публикувай пост в събитието, като напишеш двете си имена, активността, за която се записваш (ски, сноуборд, биатлон, ски/сноуборд уроци за начинаещи или урок в Борокидс за деца до 7г. ). Местата са ограничени, така че побързай!

Ела на Нестле за Живей Активно! Боровец, защото освен всички тези незабравими зимни емоции ти обещаваме и страхотни награди!

текст: Организаторите

Къде

Боровец

Къде се намира:

общ. Самоков

Контакти:

Официален уебсайт на курорта Боровец

http://www.borovets-bg.com

Информационен център Бороспорт 0889 607 000

Последна редакция: 20.02.2020 г.

реклама
реклама