Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

- 3-7г. -
3-7г.    
Сподели:

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 7-12г. - КАКВО да го организираме, за малчуганите във възрастта 3-7г. основният въпрос е КЪДЕ ДА ОТПРАЗНУВАМЕ РОЖДЕНИЯ ДЕН?
 
СИГУРНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО


снимка: Cité Jardin - детски парти център

За възрастта 3-7 години  ключовата дума е „движение“. Трябва да се търчи, да се крещи, да се лее пот, да се лее .... Е, хубаво е да не се лее кръв, затова втората ключова дума е „безопасност“. В средата на Възрастните не са много местата, които съчетават двете нужди – движение и безопасност, затова на помощ идват ДЕТСКИТЕ ПАРТИ ЦЕНТРОВЕ. Малки и големи (за по-малките са подходящи по-малките, където не се чувстват изгубени, пък и лесно си ги намираме), парти центрове, които предлагат игри на закрито и на открито, такива със стандартно обзавеждане и с дизайнерски решения (има такива с естествени материали), някои предлагат изцяло брандирани партита – дори бутилките с минерална вода могат да бъдат с ликовете на Елза и Ана или на Спайдърмен и т.н. Резервирайте по-рано, обикновено две седмици преди датата, съботите и неделите са заети.

Вижте на картата на София играе КЪДЕ - предложения за места в София, където може да празнувате детски рождени дни.

И РОДИТЕЛИТЕ СА ХОРА


снимка: The Ring - Драгалевци

Да, ако искате да празнувате и Вие с Вашите приятели, а не само да поканите малките калпазани от детската градина, е хубаво да осигурите място, където да може да се видите на спокойствие, докато деца да търчат и да се забавляват. За този вариант са създадени РЕСТОРАНТИТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА С ДЕТСКИ КЪТОВЕ - има такива с басейн, в центъра на града, почти в центъра и извън него,  където на децата се отделя достатъчно внимание, но и големите имат възможност да похапнат, да се видят и поприказват. Някои от детските центрове също предлагат комфортни (и основното шумоизолирани) зони за родители. За тази възраст е хубаво да има ако не аниматори в детския център, то поне някоя симпатична кака, която да следи какво се случва с децата.

ПАРТИ В ПАРКА


снимка: Pixabay

Да организирате парти в парка става все по-популярно в София – не е нужно да подреждате цялата къща преди и след гостите, сравнително евтино е защото не плащате за наем на помещение, но пък е подходящо само за летни рождени дни. Всеки парк е подходящ. Едно от любимите места за организация е Южен парк 2 зад хотел Хилтън. Там има и детска площадка, много места, където може да опънете хамаци, ленти със знаменца, одеала, та дори и палатки. Близостта с търговския център Parc Center Sofia, Ви предоставя възможност да ползвате комфортни тоалетни, за презареждате от супермаркета в него, да паркирате, та дори и да се приютите, ако завали неочаквано. Парк Овча купел също е любимо място за рождени дни, защото има катерушки, както и големи маси и беседки, на които могат да се разполагат големи компании.

КЪДЕ Е ПАРТИТО?Истината е, че партито може да е навсякъде, единственото нещо, което Ви трябва е време, за да помислите за организацията. Ако решите да го празнувате вкъщи може да отделите повече средства и да поканите аниматори или да ползвате парти агенция, но и в Jumbo имат огромни стелажи с парти аксесоари – покривки, чаши, чинии, шапки, свирки, балони, свещи, украса и какво ли не. Ако решите да празнувате в детската градина, разберете какви са изискванията за внасяне на торта и храна, ако решите да го празнувате семейно, може да изберете да отидете на басейн с топла вода, на хотел с минерални басейни или дори на зоологическа градина в Белгия.Всичко, което направите извън ежедневието е парти, дори тортата да е първият опит на 4ри годишен обещаващ готвач, в нея да има повече сол, отколкото захар и след това да трябва да чистите кухнята половин месец. Звучи ли ви като покана за парти? На мен – да!

Хубав празник!

Вижте още предложения, идеи и места за детски рождени дни.

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 1-3г. - КАК ДА ПРАЗНУВАМЕ?

Последна редакция: 23.11.2021 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама