Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Sugarland Kids

пон
-
нед
семейни -
Sugarland Kids пон
-
нед
семейни    
Сподели:

Sugarlandkids.com е ресторант с голям детски кът.  В закритата ЧАСТ на ресторанта има 2 зимни градини, които се отопляват и трета зала - салон.

За децата разполагаме с голяма вътрешна детска зала и втора зала дискотека, в която се пренасяме в истинско дискотечно изживяване от светлини. Имаме атракционни джунгла, пързалки, басейн с топки, дървени кухни, играчки, магазин и др. Имаме КАКИ, които се грижат за вашите деца, за да може вие родителите спокойно да се отпуснете и позабавлявате.

До края на месец ноември 2019г. ни предстои и откриването на 3та за зала бебета и дечица до 3 годишна възраст.

Закритата част разполага със 150 места.

Ресторантът има ПРИКАЗНА лятна градина със 150 места, много голямо детска зона с батути, пързалки, стени за катерене, люлки и др.

В моменти на епидемична обстановка затваряме цялото заведение само за едно конкретно тържество без външна консумация и без презастъпване на тържества.
Капацитетът във вътрешните салони е 2 х 60 души. Дори при намален капацитет до 30% имаме капацитет от 40 души който е достатъчен за едно голямо тържество при стриктно спазване на противоепидемичните предписания.

текст и снимки: Sugarland Kids
повече информация и резервации: 087 929 7773

Къде:

Sugarland Kids

Къде се намира:

Хубча 7А

Как да стигна:

Трамвай 4,5, Автобус 204,73; Тролей 2,9

С кола:

Свободна зона за паркиране

Контакти:

087 929 7773

http://www.sugarlandkids.com/

Фейсбук страница

 

 

Последна редакция: 23.11.2021 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама