Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

- 1-3г. -
1-3г.    
Сподели:

Ако при малчуганите във възрастта 3-7г. въпросът е КЪДЕ да отпразнуваме рождения ден, а при възрастта 7-12г. - КАКВО да организираме, за най-малките често се питаме КАК ДА ОТБЕЛЕЖИМ тази важна дата?

Както всичко, свързано с новия човек в семейството и празнуването на детски рождени дни, ни се случва за първи път. Не се притеснявайте, до няколко години ще сте посетили и отпразнували толкова много детски рождени дни – на приятелчета и на собствени деца, че ще се чувствате вече съвсем комфортно – все едно сменяш памперс – в един момент можеш да го правиш и на тъмно, че дори и с една ръка.

КОЙ Е РОЖДЕНИКЪТ?В много случаи (както бях и аз), майката цяла година си е седяла вкъщи, хранила, повивала, разхождала и сега иска да използва случая да се види с всичките си приятелки наведнъж и да „навакса изгубеното време“. В това всъщност няма нищо лошо, просто приемете, че използвате повода, за да разпуснете и Вие и не се превръщайте в човек, който влачи цялата организация на плещите се, делегирайте и си отделете възможност да се отпуснете и да попразнувате.

Вижте още предложения, идеи и места за детски рождени дни.

КОЛКОТО ГОДИНИ, ТОЛКОВА ГОСТИ

Това е една идея, която прочетох в една книга за родители. Никога не успях да я спазя. Но ако се замисли човек има много смисъл в нея. На първия рожден ден на дъщеря ми напълнихме къщата с гости, деца, викове, гоненици, балони, от което тя така се стресна, че две години след това имаше страх от балони.

НЯКОЙ ДА НАХРАНИ РОЖДЕНИКА!Не забравяйте, че от 1-3 години, децата имат почти непрекъсната нужда някой да се грижи за тях и това важи и в дните, в които имат рожден ден. В този период децата имат нужда от спокойствие и уют и затова най-хубавите рождени дни стават или вкъщи, или в някой парк. Много ресторанти, сладкарници и детски клубове, вече предлагат детски кътове специално за възрастта до 3 години, където игралата и обезопасяванията са съобразени с възможностите на децата в тази възраст.


снимка: The Ring Драгалевци

КОГА Е РОЖДЕНИЯТ ДЕН?

Сега имате рядката възможност да организирате празник за някой, който не знае точно кога има рожден ден. И всъщност, сега имате рядката възможност да живеете с някой, който знае точно кога е рожденият му ден… защото той е всеки ден, той е точно сега. Просто се вгледайте в очите на рожденика и ще разберете!

– Кой ден сме? – попита Пух.
– Сега е ДНЕС!! - отговори Прасчо.
– Любимият ми ден!!! – каза Пух…

Честит рожден ден!

Вижте на картата на София играе КЪДЕ - предложения за места в София, където може да празнувате детски рождени дни.

РОЖДЕН ДЕН ЗА 3-7г. - КЪДЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Последна редакция: 23.11.2021 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама