Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

6-11. 03 всички -
Сподели:

Министерство на здравеопазването обяви грипна епидемия и ваканция за цялата страна. Преустановят учебните занятия в училищата, детските и женските медицински консултации, профилактичните прегледи и имунизации, както и провеждането на планови операции и свижданията във всички лечебни заведения.

Ваканцията за учениците в София ще бъде в периода 6-11.03.2020г.

Препоръчва се детските градини да останат отворени при задължителни медицински прегледи на входа, както и при засилени мерки за почистване и дезинфекция в помещенията. По преценка на родителите и семействата децата може да не посещават детска градина в периода до 11 март.

Препоръчва се да бъдат преустановени както учебните занятия в университетите, така и масовите мероприятия, в това число спортни и културни.

Всички организтори на детски събития в Столицата решават дали да ги провеждат или не през този период. Молим родителите да се консултират директно с организаотирите, за да бъдат сигурни за провеждането на мероприятия, за които са се записали или са закупили билети.

Също така напомняме, че грип в планината няма и, ако имате възможност, най-добре се възползвайте от нашите предложения за разходки в снежни и безснежни дестинации - НА РАЗХОДКА.

Иииии, бързо оздравяване!

Екипът на София играе

Къде:

София

Къде се намира:

София

Последна редакция: 11.03.2020 г.

реклама
реклама