Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

- всички -
Сподели:

В София се удължава грипната ваканция за училищата до 15 март. Това обяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова в социалната мрежа.

Почивката за учениците продължава до края на седмицата заради увеличаване на заболеваемостта от грип тип В. Детските градини и яслите няма да бъдат затваряни. Продължават да функционират при строг контрол и филтър на входа.

По-рано днес на извънреден брифинг кметът Йорданка Фандъкова препоръча на родителите да спазват указанията и препоръките на медицинските специалисти в градините и яслите, дори да имат бележка от лекар.

Театрите, кината и музикалните представления се отлагат. Търсят се варианти да се провеждат на празни салони и да бъдат гледани онлайн.

Затворени са Музейко, Зоологическата градина, Fun Ring Park, както и много други места за детски срещи и забавления.

Някои организатори провеждат събития с малко на брой деца, но Ви съветваме да поддържате връзка директно с организаторите, за да сте сигурни, че обявените събития ще се състоят.

Също така напомняме, че грип в планината няма и, ако имате възможност, най-добре се възползвайте от нашите предложения за разходки в снежни и безснежни дестинации - НА РАЗХОДКА.

Иииии, бързо оздравяване!

Екипът на София играе

Къде:

София

Къде се намира:

София

Последна редакция: 13.03.2020 г.

реклама
реклама