Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

пон
-
нед
0-12г. -
Сподели:

Здравейте, приятели,

грипната ваканция на децата продължава до 15.03. Затворени са Музейко, Зоологическата градина, Fun Ring Park, както и много други места за детски срещи и забавления. Театрите и музикалните представления масово се отлагат. Търсят се варианти да се играят на празен салон и да се излъчват онлайн.

Хубавата новина е, че в планината грип няма. Ето затова тази седмица я използвахме, за да се поразходим, когато беше слънчево, да се откъснем от психозата на града и да се радваме на времето с обичните си хора. Може да го направите и Вие!

Първата разходка, която Ви предлагаме е стара, но златна. Ако искате да се насладите на последни снежни дни, сега е моментът. Сняг, слънце и люлки на Златните мостове. Снимките са от денс - 12.03.2020.

Златните са си златни по всяко време на годината

Ако търсите малко по-дълга и разнообразна разходка, с невероятни гледки, ето къде се рахождахме в Плана - между небето и земята, където науката среща духовността. Снимките са от вчера.

Разходка с деца из село Плана - с поглед към небето

За една приятна еднодневна разходка, пълна с красиви извивявания, предлагаме разходка до Гигински манастир и отбивка в зоокът с много екзотични и стопански животни по пътя.

Гигински манастир - разходка с деца

Още идеи за разходки с деца в София, до София или на по-далечни дестинации, вижте в рубриката ни НА РАЗХОДКА

За тези, които се замислят за занимания след грипната ваканция:

СМЕТАЛО - курсове по математика за деца - Курсовете по математика са предназначени за деца между 4-8г. като темите са съобразени с възрастта им. По време на занятията се правят първи стъпки в аритметика и геометрия чрез игри и предизвикателства. Децата се научават не само да смятат, но и как да разсъждават логически, да стигат сами до решенията, да мислят по-разчупено и всичко това, разбира се, подобрява и тяхната концентрация!

КУРС ЗА МАЛКИ УЧЕНИ - Изживей науката, докато се забавляваш с Nutty Scientists Bulgaria! Всяка седмица едночасови занимания, забавни експерименти и интересни факти от света на науката.

Пролетна ваканция 2020 - събрани предложения за пролетната ваканция - с кончета, спортни и арт. А дали ще има пролетна ваканция - не е много ясно.

Мийте си ръцете и бъдете здрави!

------------------------------

Този бюлетин е част от седмичната програма на София за деца, подбрана от редакторите. Бюлетинът може да съдържа и рекламни съобщения.
София играе. Ще играем ли?

Хубава седмица! Екипът на София играе

Къде:

София

Къде се намира:

София

Последна редакция: 17.03.2020 г.

реклама
реклама