Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

internet

- всички безплатно
Сподели:

 Скъпи приятели, родители и деца,

В условията, в които сме поставени, е много важно да продължим да бъдем физически активни. Именно затова спортния клуб по художествена гимнастика на Национална Спортна Академия „Васил Левски“ започва излъчване на живо във фейсбук - https://www.facebook.com/NuanceSportClub/ на тренировки по художествена гимнастика и обща физическа подготовка всеки ден.

Тренировките са безплатни и всеки, който желае да се включи, е добре дошъл. За целта посетете страницата на клуба във фейсбук и следете предаванията на живо. Не се изисква предварителна подготовка или опит. Просто подсигурете на вашето дете безопасно пространство във вашия дом, удобно облекло за тренировка и разбира се връзка към фейсбук страницата на клуба - https://www.facebook.com/NuanceSportClub/. Това ще бъде един практичен начин децата да спортуват в домашната обстановка, която обстоятелствата ни налагат.

Доброто здравословно състояние, липсата на противопоказания за физическа активност и родителското разрешение и контрол са задължителни за участие в заниманията. Участниците се включват на собствена отговорност и СК "Нюанс НСА" не носи отговорност при инцидент или настъпване на травма.

Начало сряда, 18 март 2020, 17:00 часа, треньор Нина Димитрова. Миналите тренировки може да намерите на същата страница - https://www.facebook.com/NuanceSportClub/

текст: Организаторите

Къде:

internet

Къде се намира:

internet

Последна редакция: 22.04.2020 г.

реклама
реклама