Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

- 6-18г. безплатно*
Сподели:

Столична община дирекция „Спорт и младежки дейности“, “Център за подкрепа на личностно развитие -СПОРТНА ШКОЛА СОФИЯ, Център за подкрепа на личностно развитие –Център за изкуства, култура и образование „София“, „Спортна София -2000“ ЕАД

ПРОГРАМА „ВАКАНЦИЯ“

Програма  „Ваканция“  се организира  от Столична  община, Дирекция „Спорт и младежки дейности“ и общинските Центрове за подкрепа на личностното развитие.

Програмата включва разнообразни занимания по различни видове спорт, предназначена е за деца от 6до 18 години, както и други дейности по интереси за периода от 22 юни –31 юли 2020г., включително.

Вижте подробности за различните спортове и спортни обекти на този линк.

Предстои  включване на  спортни обекти  и  зали, подадени  от Национални  федерации и спортни клубове.

ВАЖНО: Спортните дейности, включени в Програмата, ще се организират и провеждат при съобразяване със срока на извънредната епидемиологична обстановка  и  при  спазване  на  всички противоепидемични мерки, утвърдени със заповеди на Министър на здравеопазване и Министър на младежта и спорта. В тази връзка е необходимо задължително предварително записване.

ПРОГРАМА „ВАКАНЦИЯ“Организатор - Център за подкрепа на личностно развитие /ЦПЛР/СПОРТНА ШКОЛА -СОФИЯСПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ по ВОЛЕЙБОЛ, БАСКЕТБОЛ, ЛЕКА АТЛЕТИКА, ПЛУВАНЕ, ЩАФЕТНИ ИГРИ, БАДМИНТОН, ТЕНИС НА МАСА, ЛЕЧЕБНА - ИЗПРАВИТЕЛНА ГИМНАСТИКА: период от 22 юни до 31 юли 2020 година.

Вижте подробности за различните спортове и спортни обекти на този линк.

текст: Организаторите

Къде:

София

Къде се намира:

София

Последна редакция: 17.06.2020 г.

реклама
реклама