Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Международен езиков център International House Sofia

Целогодишни курсове по английски за малки деца, ученици и тийнейджъри (4 - 17г)

Детските езикови курсове ще се провеждат в офис или онлайн.

100% опитни чуждестранни преподаватели

Уважаеми родители,

Езиков център International House Sofia вече десета поредна година предлага качествено езиково обучение на деца в София. Ние сме част от International House World Organisation - една от най-големите и световно известни групи от езикови училища, с офиси в над 60 страни по света.

Специализираме в  обучението на малки деца, ученици и тийнейджъри, предлагайки езикови курсове само с опитни чуждестранни преподаватели с отношение и подход към децата.

Голяма част от учениците ни стартират с нас в ранна детска възраст (4 години) в ниво А0.0 и изграждат стабилна езикова основа през годините, постепенно покривайки задължителните езикови нива до C2 според Общоприетата Европейска Езикова Рамка с IH Sofia.


2020/2021г учебна година
Developing Responsible Global Citizens


Ние възпитаваме съвестни и отговорни граждани с отношение към света и заобикалящата ни околна среда.

Като част от международна школа, използваме модерна методология на преподаване, съчетана с актуални учебни системи и съвременно оборудвани зали за обучение.
Обучаваме учениците си да бъдат граждани на света и да притежават умения, с които да взаимодействат свободно с хора от различни краища на планетата. Затова в нашето езиково обучение са заложени следните аспекти:

  • Естествена английска среда: Децата са любопитни и много възприемчиви – затова в нашата класна стая се говори само на английски и така те учат езика в изцяло естествена и реална среда.
  • Индивидуален подход: Работим в  компактни групи с индивидуално внимание към всяко дете, защото разбираме, че всяко дете напредва с различно темпо при изучаване на езика. Съобразяваме се с индивидуалните цели за обучение на всеки ученик, които установяваме още на първоначалната среща с преподавателя.
  • Автентичност на изказа: Учебната ни програма помага на учениците ни от ранна детска възраст да усвоят правилното произношение, интонация, автентичност и точност на изказа, за да звучат като естествени носители на езика.
  • Личностни умения: Паралелно с езиковите знания, развиваме и личностни умения, необходими за бъдещите начинания на децата: увереност при комуникацията, сътрудничество, работа в групи и креативност.
  • Адаптивно мислене: Ние развиваме позитивна нагласа към изучаването на чуждия език. Насърчаваме учениците да не се отказват, а да търсят постоянство, да приемат с желание новите идеи и предизвикателства, да се учат от грешките си и да се стремят да станат по-добри в това, което правят.
  • Отговорни граждани: Чрез проекти и екипни задачи, съобразени с езиковото ниво, ние преподаваме на децата уменията, които ще са им нужни през 21ви век – на работното място и в личен план.  Даваме им нужните знания и принципи, за да се развиват като съзнателни и отговорни граждани, с отношение към обществото и заобикалящата ги околна средa.

IH Sofia Преподаватели

Целогодишните курсове по английски език за деца се водят изцяло от квалифицирани чуждестранни преподаватели: англичани, ирландци и американци. Те са позитивни, вдъхновяващи и с подход и приятелско отношение към децата. Нашите учители са част от голямото езиково семейство на IHWO, те имат  богат международен опит и специализират в работата с различни възрастови групи.

Всички те развиват своите професионални умения целогодишно, като редовно посещават специализирани квалификационни обучения и семинари. Те биват оценявани ежемесечно, което гарантира поддържането на висок стандарт в обучението.

Преподавателите на IH Sofia са висококвалифицирани; притежават Кеймбридж сертификати CELTA/DELTA и CELTYL сертификат за преподаване на английски език на деца. Всички те имат и завършено обучение по ‘Wellbeing § Safety‘ към IH Sofia.

Обучението с чуждестранен преподавател от ранна възраст означава, че децата имат възможността да изучават ‚естествен‘ английски в реална, изцяло английска среда.

Методология:

Обучението при нас е интерактивно, мотивиращо и допринася за ускоряване усвояването на материала. Паралелно с езиковите знания, ние развиваме и личностни умения, необходими за бъдещите начинания на децата: увереност, сътрудничество, креативност и различни стилове на комуникация.

Ние разглеждаме всяко дете като индивид със собствени езикови нужди, изисквания и стил на учене. Насърчаваме учениците си да комуникират изцяло на английски език в училището, за да могат да се адаптират по-бързо.

Надграждаме обучението като включваме най-съвремените методи:

<> STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics). Това е нов начин за изучаване на света, обучение чрез методите на науката, технологиите, инженерството и математиката. Учениците участват в експерименти, биват насърчавани да споделя идеите си и да допринасят за развитие на групови проекти. Активното участие и обучение чрез практическо приложение и преживяване на наученото са дълбоко залегнали в езиковото обучение на IH Sofia.

<> VR (Virtual Reality). Ние съживяваме класната стая с магията на виртуалната реалност. VR позволява на нашите ученици да изследват света виртуално, да пътешестват и посетят далечни места; да се запознаят с чужди култури и обичаи. Да бъдат граждани на света и да притежават умения, с които да взаимодействат свободно с хора от различни краища на планетата.

<> Ново! IH Sofia App: Специално за вас, международен езиков център IH Sofia разработи полезно мобилно приложение. Безплатно и лесно за сваляне, с интуитивна навигация, която ви дава пълен достъп до информация относно нашите езикови курсове, методология, цени, условия и актуални промоции.

Обратна връзка и сертификат:

  • Осигуряваме постоянна обратна връзка с родителите и доклади за прогреса на нашите ученици.
  • Учениците работят по два големи проекта през учебната година, които представят пред своите родители по време на представленията в края на всеки учебен срок (февруари и май месец).
  • Родителите получават два подробни доклада за обучението на детето - в края на всеки срок. Отделно, те разполагат с неограничен достъп до академичната ни онлайн система Amber, където преподавателите редовно попълват детайли относно учебната програма на децата, взетите уроци, домашна работа, резултати от тестове и присъствия.
  • В края на обучението си, всички успешно завършили курса ученици покриват едно цяло ниво според Общоприетата Европейска Езикова Рамка и получават международно признат сертификат.

ГРАФИК, ЦЕНИ И ПОДРОБНОСТИ ЗА ДЕТСКИТЕ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ТУК

Къде се намира:

INTERNATIONAL HOUSE SOFIA Езиков център

Скъпи приятели, ако искате да се свържете с нас по време на празници, или спешни случаи, може да ни се обадите на: М: +359 898 365 026
E-mail за връзка и въпроси: info@ihsofia.com
www.ihsofia.bg

FB page: https://www.facebook.com/InternationalHouseSofia/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ihsofia/
Instagram: https://www.instagram.com/IH_Sofia/

Работно време:

Административно обслужване: 09:00 – 17:30ч (делнични дни)
Занятията се провеждат в периода: 08:00 – 21:30ч (всеки ден в зависимост от курса)

IH Sofia - офис 1: бул. Ситняково 39А

(срещу Мол Сердика, в близост до "Румънското посолство")
М:  +359 890 291 111

Автобус 413,9,305,72, Трамвай 20
Свободна зона за паркиране

IH Sofia - офис 2: ул. Брегалница 43

(до метростанция "Опълченска")
М:   +359 892 414 994

Метро - Метростанция Опълченска,
Автобус 74,N3;
Тролей1,5,  Трамвай 10,3,8
Зелена зона за паркриране

IH Sofia - офис 3: ул. Ген. Паренсов 39

(център - до "Патриарх Евтимий")
М: +359 892 414 994 | +359 890 291 111

Метро - Метростанция Стадион Васил Левски,
Автобус 204,604,72,76,304, 94,
Трамвай 10,12,18, Тролей1,2,5,8
Синя зона за паркриране

Последна редакция: 15.10.2020 г.

реклама
реклама