Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

22. 09 всички безплатно
Сподели:

Нестле за Живей Активно! става на 15 години и отново те предизвиква да бъдеш най-добрият пример за теб и близките ти – движи се и бъди активен, спазвайки всички мерки за безопасност. Ела на 22-и септември, за да извървим заедно 15 000 000 крачки и стани част от най-голямата инициатива за активен начин на живот в България.
Как ти се струва идеята да отидеш до морето 30 пъти за един ден? Или пък да спестиш 3 т. въглеродни емисии на атмосферата отново за един ден? Звучи почти невъзможно, нали?

На 22-и септември ще можеш да направиш точно това, разхождайки се по четирите маршрута в София, специално обособени за инициативата между 10.00 и 18.00 часа. Там ще те чакат и много изненади – за теб, семейството ти и дори домашния любимец.

 • Маршрут „Нестле за Живей Активно!“ - НДК – Южен парк
 • Маршрут „Нестле се нуждае от младите“ - Парк „Борисова градина“
 • Маршрут „Нестле за по-здрави деца“ - Парк „Възраждане
 • Маршрут „Нестле с грижа за природата“ - Северен парк

ПП А можеш и съвсем случайно да срещнеш някои от най-популярните български спортисти, сред които Йордан Йовчев, Владо Николов, Екатерина Дафовска, Евгени-Иванов Пушката, ВК „Марица“ и Милица Мирчева – знаем, че те са активни в ежедневието си и че разходките са важна част от деня им!

Събитието се провежда съгласно всички мерки и изисквания, свързани с обявената от Министерски съвет извънредна епидемична обстановка. Призовават се гражданите да избягват струпванията на едно място, като се спазва изискването за социална дистанция. Организаторите ще проследяват обстановката своевременно и ще се съобразяват с последните разпоредби.

текст: Организаторите

Къде:

София

Къде се намира:

София

Последна редакция: 17.09.2020 г.

реклама
реклама