Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Зимата е тук, а с нея намаляха и възможностите за празнуване на детски рожден ден. Лошото време и затрудненото придвижване в София правят заниманията на открито почти невъзможни. А тази година трябва да внимаваме и колко деца събираме и дали са спазени противоепидемичните изисквания.

Ако пред теб отново стои въпросът „Къде да празнуваме тази година?“ виж тези 4 идеи за празнуване на детски рожден ден.

Каране на кънки на ледВ София има няколко пързалки за кънки на лед. Тази в Зимния дворец е голяма и закрита, което е плюс, ако времето е лошо. За съжаление улиците около Зимния дворец са в ужасно състояние и често няма къде да се спре. Пързалките на открито също са добра идея, но при лошо време не работят.

Забавлението от карането на кънки на лед е голямо, въпреки това имай едно на ум – контузиите не са изключени и лесно могат да провалят рождения ден за част от гостите. Ако се спреш на този вариант, помисли и къде ще е почерпката след пързалянето, както и как ще се придвижиш до там с децата.

Стрелба с лазери или картинг в молaПредимството на тези два варианта е, че децата са на закрито и топло, както и че се движат и изразходват енергия. Хубаво е и че в мола има достатъчно места за почерпка след забавлението.
Недостатък е, че заниманията са определено момчешки и ако сред гостите има момичета, най-вероятно няма да са много ентусиазирани. Освен това, ако ходите в мола често, децата може да не усетят празненството като нещо „специално“.

КиноФилмите, подходящи за деца, стават все повече и все по-впечатляващи. С всичките поредици, които излизат постоянно, вероятно лесно ще намериш филм, който да се хареса на всички гости. Хапването в мола също е подсигурено.
Недостатъкът тук е, че децата няма да могат да си говорят по време на прожекцията, което означава, че голяма част от забавлението и прекарването на време „заедно“ се губи.

Рожден ден в Ескейп стаяЕскейп стаите станаха много популярен начин за празнуване на детски рожден ден и има защо. Накратко, това са специално проектирани помещения с реалистични декори, в които децата трябва да решат поредица от загадки и да изпълнят мисията за предварително определено време. Вълнуващата история и увлекателните загадки обикновено гарантират, че децата ще се забавляват. Все пак, трябва да знаеш, че някои Ескейп стаи са прекалено страшни, а други – прекалено сложни, затова е важно да избереш Ескейп стая специално за деца. Така си гарантираш, че загадките и атмосферата са съобразени с възрастта и интересите на децата и така те се забавляват истински.

Ако искаш да разбереш повече, кликни тук или ни се обади на 0888 325 566.

Повечето места предлагат кетъринг, така че не е нужно след играта в Ескейп стаята да търсиш ново място за почерпка. Въпреки това обърни внимание какво е включено в цената – сигурно няма да искаш в последния момент да докупуваш вода, сок, чашки, чинийки и тн. Потърси място, което осигурява тези дребни на пръв поглед неща – така ще спестиш време и пари.

Друг важен критерий е това колко души ще се грижат за децата по време на играта и след нея – по този начин освен, че децата ще се забавляват в Ескейп стаята, ще има човек, който да следи настроението да е отлично и след играта, както и че всичко ще е наред с почерпката. Имай предвид, че един аниматор може да се грижи за най-много 5-6 деца. Затова, ако ще каните повече гости, потърси място, което осигурява достатъчно персонал по време на рождения ден.

Колко деца могат да играят в една Ескейп стая? Нашият отговор е максимум 5-6 – все пак влизат в затворено помещение. Също, ако са повече от 5-6, отборния дух започва да се губи. Децата се разделят на по-малки групички, по-активните не позволяват на по-свитите да се включат в разрешаването на загадките. Затова, ако ще каниш повече от 5-6 деца, намери място с повече от една Ескейп стая. Така си гарантираш, че детето ти и гостите му ще останат доволни от партито.

Голямото предимство на Ескейп стаите в момента е, че са с по-малки капацитет и площ от горепосочените места. Така мерките за дезинфекция се спазват стриктно, а по време на рождения ден децата ти няма да имат контакт с други клиенти.

А ето как работим ние от Ескейп стаи Hour Escape, когато става въпрос за организиране на детски рожден ден:
-        Можем да организираме рожден ден за до 12 деца на 10-13 години (Имаме 2 Ескейп Стаи, като във всяка могат да играят до 6 деца едновременно)
-        Ескейп Стаите ни са специално за деца на възраст 10-13 години. В „Клопката“ децата влизат в ролята на заложници и ще трябва да се измъкнат, а в „Имало едно време“ ще правят и развалят магии, а накрая трябва да унищожат Философския камък.
-        Предлагаме различни пакети за детски рожден ден – включват различни неща и са с различна продължителност.

Ако искаш да разбереш повече, кликни тук или ни се обади на 0888 325 566.

Текст и снимки: www.hourescapeforkids.bg

Къде:

Hour escape

*Необходимо е предварително записване:

За резервации тел: 0888 325 566

Къде се намира:

ул. Алабин №31

Как да стигна:

Метростанция Сердика
Трамвай 10,12,18, 5,8,4,12

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

0888 325 566
office@hourescapeforkids.bg
www.hourescapeforkids.bg

Работно време:

Всеки ден 10:00 - 22:00
Според резервациите

*Необходимо е предварително записване:

За резервации тел: 0888 325 566

Последна редакция: 10.01.2023 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама