Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

до 18. 12 всички -
до 18. 12
всички    
Сподели:

"Български пощи" стартират традиционния детски конкурс "Най-красиво писмо до Дядо Коледа".

Условията за участие в конкурса са правилно изписан адрес на подателя, а за получател да бъде посочено само "За Дядо Коледа". Необходимо е и заплащане на пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на условията, ще получат отговор лично от Дядо Коледа, а най-оригиналните и красиви писма ще получат и подаръци от него.

С цел защита на личните данни, в съдържанието на самото писмо не трябва да се изписва адреса на подателя. Той следва да се посочи единствено на плика. Адресът е необходим на организатора на конкурса за осъществяване на обратна връзка и получаване на подаръци от спечелилите деца.

В съдържанието на писмото за конкурса е необходимо да се посочат само двете имена на участника. Крайният срок за изпращане на писмата е 18 декември 2023 година.

Участващите в конкурса писма (с рисунки, стихове, апликации и други) стават притежание на организатора на конкурса - "Български пощи" , които могат да ги използват по избран от тях подходящ начин.

Няма ограничения за това как ще изглеждат детските писма. Дали ще са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади остава лично решение на децата.

Отличените писма ще бъдат предадени за постоянно съхранение на ДА "Архиви".

текст: Организаторите

Последна редакция: 07.12.2023 г.

реклама
реклама