Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Офелиите

14. 02 семейни безплатно
Офелиите 14. 02
семейни     безплатно
Сподели:

За пета поредна година: Зимен семеен празник на Витоша...

„София – европейска столица на спорта“, Столична община и „Мачирски спорт“ ви канят на Зимен семеен празник на Витоша. В местността Офелиите над Златните мостове на 14 февруари 2021 г., неделя, от 11.30 до 13.30 ч. ще се организират няколко развлекателни зимни надпревари и активности:

- отворен ски-слалом (от 10 до 16-годишни)
- семейна надпревара с шейни
- конкурс за направа на снежни фигури
- забавни игри, надпревари и викторини с много наградиЗаписванията ще бъдат на място в деня на Феста от 10.00 ч. до 11.30 ч. на обособени пунктове от организаторите. Участието е със собствена ски-екипировка и шейни. Победителите ще бъдат отличени с предметни награди и медали.

По време на спортния празник ски и борд учители ще направят демонстрации и ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

Програмата за Феста предвижда още множество демонстрации, състезания, забавни надпревари и викторини. На голямата поляна ще се организират игри, битка със снежни топки, теглене на въже, конкурс за най-красива украса на шейна, за "снежна визия", за най-голяма снежна топка, за най-атрактивно претъркаляне в снега, ще има планинарски песни на импровизираната сцена и забавни викторини с много награди и др. За това ще помогнат партньорите от Парти агенция KinetoFUN, които отново със своите професионални аниматори и диджей ще спомогнат за прекрасното настроение и многото усмивки по детските лица.

Зимен семеен празник е посветен на желанието на хората да живеят активно, да спортуват, да се отдават на физически и забавни занимания през зимата, като се наслаждават на емоциите, които предоставя природата, допълнени с удоволствието от игрите на снега. Целта е да се мотивират децата да се запознаят и да заобичат зимните спортове и забавления.

Гответе се за голямото снежно шоу – Зимен семеен празник 2021. Очакваме ви на 14 февруари, неделя на поляната в местността Офелиите на Витоша.

Организатор: Sofia 2018 - Европейска столица на спорта

Къде:

Офелиите

Къде се намира:

Витоша

Последна редакция: 11.02.2021 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама