Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Цветно лято в „Учи с мен“
Споделяме с радост и даваме най-доброто, защото вярваме в успеха на всяко дете!

Ние учим децата да се изявяват, да творят и надграждат постигнатото през учебната година, докато играят и се забавляват.
Изградихме с много любов едно уютно творческо пространство, в което нашите деца да се чувстват като у дома си. Имаме и цветно дворче, което позволява дейностите ни да се провеждат на открито.

Нашето Цветно лято включва:

  • Чуждоезикови занимания по Английски език - четене на английски детски книжки по метода на Мария Монтесори, игри и песнички. Интервю игра за натрупване на богат речник по конкретни теми. Музикален английски – децата сами избират и разучават любими песни.
  • Български език – Магията на Вълшебния свят на приказките – слушане, четене, описване, илюстриране и дискутиране. Книги-игри.
  • Скачаща математика по канадска система JUMP Math oт предучилищна група до 4 клас.
  • Аз мога да пиша и чета с шарените кубчета – развиване и усъвършенстване умението за четене на малчугани.
  • Ателие изобразителни изкуства – да се изразяваме не само с думи, благодарение на креативна работилничка „ШиШарка”. Рисуване върху текстил, дърво, платно. Рисуване и моделиране с природни форми. Рисуване по натура. Рисуване с лед, сол и лепило. Работа с глина и моделини. Рисуване с графични техники. Рециклиране чрез изкуство. Изработване на предмети от различни материали. Декориране на красотички и предмети.

УЧИМ докато рисуваме, майсторим, декорираме! Учим що е то композиция, що е то светлосянка, що е то цвят, що е то жанр, що е то контраст, що е то гама и още много що е то-та.

Посвещаваме ателиета на различни художници: „По-следите на големите художници“. Те са както творчески, така и образователни. Целта ни е да минем по стъпките на големи и интересни художници, творили през вековете, да научим повече за тях самите, за творчеството им, кога са започнали да рисуват, какви деца са били. След това творим! Творим вече запознали се с тайните на художника и негови произведения. Опитаме след като сме минали по техните следи, да им „обуем обувките“, т.е. да ползваме техника с която са работили. Но произведението, което създаваме си е лично наше – сами избираме сюжета, сами го композираме, сами подбираме цветовете. И разбира се, забавляваме се!

Тематични седмични предизвикателства– да обогатим знанията и представите си за света около нас. Всяка седмица с децата ще сме на опредеелена тема, която заедно ще работим през изкуство, език и игра.

Сутрешна раздвижка – гимнастика, йога, танци за настроение и забавление
Сила и значение на добродетелите – изграждане на ценностна система от знания. Свободата да следваме вътрешните нужди на всяко дете.
Ателие градинарство - за да възпитаме грижа и любов към природата в нашата нова градина
Кулинарни ателиета – вече можем сами да приготвим нещо много вкусно, да го сътворим заедно и да похапнем с радост!
Игри и спортни занимания – Ден на колела (в парка на Военната Академия, Докторската градина и Борисовата градина)
Посещения на музеи, тематични пространства и изкуство.

Възрастова група – от малчугани на 5год. до ученици на 10год.
Месечна такса за полудневни занимания 8:20 до 13:00 – 350лв./месец/; 280лв./при 3 дни седмично/; 25лв./на ден/
Цена за целодневни занимания 8:20 до 18:00 – 450лв. /месец/; 140лв./на седмица/; 30лв. /на ден/
Доведи приятел - подарък Отстъпка от 5% от месечната такса за всички деца

Повече информация: „Учи с мен” гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви 123, Facebook: „Учи с мен”, studywithme.org@gmail.com, 0888080830 Симона

текст: Организаторите

Къде:

Учи с мен

*Необходимо е предварително записване:

Повече информация: „Учи с мен” гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви 123, Facebook: „Учи с мен”, studywithme.org@gmail.com, 0888080830 Симона

Къде се намира:

бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 123

Как да стигна:

Метростанция Орлов мост
Автобус 9,72,75,213

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

088 808 0830

http://www.studywithme.org/

https://www.facebook.com/studywithme.org/

*Необходимо е предварително записване:

Повече информация: „Учи с мен” гр.София, бул.Евлоги и Христо Георгиеви 123, Facebook: „Учи с мен”, studywithme.org@gmail.com, 0888080830 Симона

Последна редакция: 26.05.2021 г.

реклама
реклама