Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Paradise Center

6. 06 всички безплатно
Paradise Center 6. 06
всички     безплатно
Сподели:

МАРГАРИТКА и Мънки! Специално за децата, елате на Куклено Мъпет Шоу и Караоке с Маргаритка и Мънки! София 6-ти юни, Paradise Center, точно в 17:00, на голямата тераса на ниво 2! Специални подаръци за всяко дете от маймунката Мънки - любимите на децата кексчета "Боровец"!

Главни участници в шоуто са любимите на децата Биби, Мими и Маргаритка. Точно на празника на децата, ще се запознаете и с най-новият ни приятел - малката маймунка Мънки! Мънки е персонаж от най-новата предстояща видео поредица на Маргаритка и кексчета Боровец, която е посветена на по-лесното придобиване на елементарни знания от най-малките сред нас. Четиримата са истински звезди в света на децата и те ще разкажат на живо и с видео за най-важните навици в живота на децата, ще забавляваме, ще се смеем, ще се учим и всички ще попеем на най-обичаното “Караоке на Маргаритка”!

Водещи на шоуто са Тоци и Олег, двама приятели които знаят езика на децата и всеки път ги правят истински щастливи. Ще има и подаръци за всички от сърце! Не пропускайте да сте наши гости! Ние ще сме в Paradise Center за вас и ще очакваме смелите ви и искрени изпълнения на най-любимите български детски песнички.

Всички заедно ще пеем най-любимите български детски песни, ще танцуваме, ще се забавляваме и ще произвеждаме много, много усмивки.

Събитието се организира по любезната покана на Paradise Center София и с подкрепата на любимите на децата кексчета "Боровец"!
6 юни, 17:00, Paradise Center София, ниво 2, на голямата тераса!
Събитието беше планирано за 1-ви юни, но поради много лошата прогноза за времето се налага да се състои на 6-ти юни! Очакваме ви!
Вход свободен!

текст: Организаторите

Къде:

Paradise Center

Къде се намира:

бул. Черни връх № 100

Как да стигнем:

Метро - Метростанция Витоша
Автобус 120,88,83,65,98,64
Трамвай 10

С кола:

Безплатен паркинг до 4 часа

Контакти:

0700 10 050
office@paradise-center.com
http://paradise-center.com/
https://www.facebook.com/paradisecenterbulgaria/

Последна редакция: 03.06.2021 г.

реклама
реклама