Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Според последната заповед от 7.09 школата продължава своята дейност ПРИСЪСТВЕНО като индивидуален спорт при спазване на всички препоръчани противоепидемични мерки.

Искаш детето ти да е ЗДРАВО като укрепва физически и изразходва своята неизчерпаема ЕНЕРГИЯ, но търсиш повече от просто спорт?! Трябва ти средство за ДИСЦИПЛИНА и допълнение на ВЪЗПИТАНИЕТО извън семейната среда?! Заведи го в Айкидо  ДОДЖОТО! Школата стъпва  върху основата на бойното изкуство Айкидо и развива своята авторска методика, която РАЗВИВА цялата личност във всички нейни аспекти:

ТЯЛО - Редовните тренировки правят децата по-Здрави, по-Силни и по-Издръжливи на външни влияния! Натоварването е равномерно разпределено в цялото тяло без да се стресират излишно отделни мускулни групи. Липсата на спаринги и двубои прави Айкидо едно от най-безопасните бойни искуства, изключително подходящо за деца още от ранна възраст (в ДОДЖОТО започваме след 4 години).

УМ - Всяка тренировка започва с беседа за Философията и историята на бойното изкуство, която събужда съзнанието и посяват ценности. Учебната програма в ДОДЖОТО  включва седмични теми -  авторски разработени материали със задачи за самоподготовка на Айкидоците и у дома.

ХАРАКТЕР - Редовните занятия и допълнителните дейности, изграждат качества като: постоянство и трудолюбие. Децата са ангажирани с базата си с кратко почистване преди всяка тренировка, с което се учат на грижа и отговорност за средата, която обитават.

ЕМОЦИИ - В тренировките се учим да контролираме своята емоция и да я преобразуваме в двигател на действие. Изграждането на Самоконтрол е цел и средство на методиката.

ОТНОШЕНИЯ - Айкидо е единственото бойно изкуство, в което няма състезания! Школата обръща стремежа от това да се бием и побеждаваме останалите, в това да ставаме по-добри от Себе си! Учим се в Партньорство и Сътрудничество, където стимул не е да победим другите, а да бъдем ЗАЕДНО с тях!
 
Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите могат направо да участват. Тренировките за децата са в различни групи спрямо възраст и ниво! Провеждат се ПРИСЪСТВЕНО с ограничен брой трениращи и при спазване на необходимите противоепидемични мерки! Всяка тренировка се излъчва и ОНЛАЙН - на живо от ДОДЖОТО за различните групи.
 
За повече информация и записване: 0883 323 874 / www.dojoto.org

*Необходимо е предварително записване:

-

Къде се намира:

бул. "Шипченски проход" 63 / в двора на бившия завод ЕЛЕКТРОНИКА средна сграда, ет. 2 - има големи надписи АЙКИДО ДОДЖОТО (вход от булеварда, в дясно след бариерата)

Как да стигна:

Градски транспорт:
(пешеходно разстояние до Доджото)

Трамвай 20, 23 - спирка " НУ за Танцово Изкуство" (2 минути)
Автобус  9 - спирка "ул. Коста Лулчев" (5 минути)
Автобус 72 - спирка "Шипченски проход" (5 минути)
Автобуси 1,3,5,6,11,75 - спирка "Автостанция Гео Милев" (5 минути)
Тролейбуси 4, 5, 8, 11 - спирка " Хотел Плиска " (10 минути)
Автобуси 76, 84, 204, 213, 280, 305, 306, 604 - спирка "Хотел Плиска"

С кола:

Свободен достъп в сградата на ЕЛЕКТРОНИКА - вход от бензиностанция ЕКО. Влиза се през бариера, която се вдига автоматично. Наличен е паркинг в двора.

Контакти:

0883 323 874 - сенсей Весела Велин
info@dojoto.org
https://www.dojoto.org/
https://www.facebook.com/AikidoDojoto/

*Необходимо е предварително записване:

-

Последна редакция: 23.09.2021 г.

2022/ 2023

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене ...

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене (7 до 12 г.)- Финансова грамотност (8 до 14 г.)- Красив почерк (7 до 14 г.)- SmartyMатика (4 до 6 г.)Заявете своя интерес като попълнит ...

SmartyKids Младост и Център

2022/ 2023

4-14г.

-

SmartyKids Младост и Център

2022/ 2023 4-14г. -

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене (7 до 12 г.)- Финансова грамотност (8 до 14 г.)- Красив почерк (7 до 14 г.)- SmartyMатика (4 до 6 г.)Заявете своя интерес като попъл ...

Спонсорирано
2022/ 2023

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и пр ...

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и правилата за тяхното създаване и да дадат воля на своето творческо въображение.Курсът е 12 седмичен, с едно посещение от два учебни часа ...

Матема

2022/ 2023

7+ г

12000 лв/мес*

Матема

2022/ 2023 7+ г 12000 лв/мес*

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и правилата за тяхното създаване и да дадат воля на своето творческо въображение.Курсът е 12 седмичен, с едно посещение от два учебни ча ...

реклама
реклама