Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице и обучителната платформа Webschoolsun имат удоволствието да обявят, че организират следните безплатни събития за родители и ученици:

-       Семинар за родители на тема „Как да мотивираме детето си? Ползите от ученето на програмиране и роботика!" Той ще се проведе на 22.01.2022 г. от 19.30 ч. в онлайн среда. За повече информация и записване – последвайте линка тук.

-       Безплатни демо уроци по Програмиране за ученици от 1 до 12 клас, на които показваме част от проектите и запознаваме децата Ви с това какво се учи в курсовете по Програмиране. Може да запишете Вашето дете на безплатен демо урок – от тук, а при желание от негова страна впоследствие може да го запишете в някои от стартиращите курсове. Тези демо уроци се провеждат в средата zoom и са с учител.

-       Безплатен демо курс по Програмиране за ученици от 1 до 4 класлинк за регистрация. Този курс е базиран на видео уроци, в които се показва как може да си направим различни програми в средата за програмиране Scratch. След успешно преминаване на курса всеки участник ще получи сертификат.

Безплатните демо уроци по Програмиране за ученици от 1 до 12 клас ще се провеждат всеки понеделник и неделя до края на месец януари 2022 година.

В началото на втория учебен срок в България / 02.02.2022 г. / стартираме следните онлайн групи с учител по Програмиране за ученици от 1 до 12 клас:

            Въведение в програмирането – за ученици 1-4 клас
            Създаване на приложения за мобилни устройства – за ученици 5-7 клас или с предходен опит в програмирането
            HTML, CSS и JavaScript – подходящ за ученици 8-10 клас.
            Python – Курс по програмиране за ученици с предходен опит
            Електротехника, микроконтролери и програмиране

Онлайн курсове без учител:

            Онлайн курс – Въведение в програмирането – за ученици 1-4 клас
            Безплатен курс – Уча таблицата за умножение.
            Безплатен курс - Логически задачи за ученици 1-2 клас.

Надявам се предложените събития, инициативи и курсове да предизвикат Вашия интерес и да се включите в тях.

Къде се намира:

Академия по програмиране и роботика Слънчице

Контакти:

0894 00 49 44

https://webschoolsun.com/kursove-programirane-robotika-za-uchenici-akademiya-slynchice/

https://www.facebook.com/Slynchiceacademy

Последна редакция: 13.01.2022 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама