Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

юни - септ 4-12г. 32500 лв/сед
Сподели:

Търсите лятна занималня за своето дете, но не откривате нищо вълнуващо? Започнаха записванията за скаутско училище - лятна еко занималня сред природата! Запишете детето си до 30 април и вземете -10% отстъпка.

Ние сме Гоу Гоу Адвентчърс и доставяме приключения за малки и големи - скаутски лагери за деца, ски училище, преходи и каяк приключения за възрастни. Вече 5 години обучаваме деца на скаутски умения и можем да се похвалим със стотици доволни деца и родители:

"Гоу Гоу Адвентчърс, страхотни сте и по-важното е, че и децата са на същото мнение. Дъщеря ни (6г) е изключително доволна от всички програми на които е била с вас. Продължавайте все така!

Нашите програми са базирани на опит и са обмислени до най-малкия детайл, за да бъдат удобни за вас и полезни за децата ви. Лятната ни еко занималня е предпочитан избор сред родители и деца, защото тя осигурява:

Време в природата в различни части на Витоша, Рила, Стара планина, Лозенска и Люлин и придобиване на нови умения като: разпъване на палатки и изграждане на бивак, каякинг, палене на огън и приготвяне на храната си, ориентиране с карта и компас, конна езда и фермерство, стрелба с лък, скално катерене и въжени предизвикателства , планински преходи , плуване и водни спортове , арт занимания на открито , обучение по оцеляване в дивата природа, много игри и забавления

✅Малки групи с един скаутски лидер-инструктор за не повече от 8 деца
✅2 възрастови групи 4-6 г. и 7-12 г
✅Превоз с малки бусчета с много удобни спирки в София
✅Цена 325 лв. за седмица с 10% отстъпка ранни записвания до 30-ти април
✅Дати 16-20 май и 30 май - 3 юни със специална отстъпка от 10% + 5%

Местата са ограничени – запазете място за своето дете сега!

За контакт:  +359 899 00 96 64; +359 894 44 76 29
Или на сайта ни  https://www.gogoadventures.bg/scout-school

текст: Организаторите

Последна редакция: 06.04.2022 г.

реклама
реклама