Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

юни, юли 10+ г -
Сподели:

Фондация „България без граници“ организира шестдневна лятна конференция в град София, която е насочена към талантливи ученици с висок успех и изявен лидерски потенциал от 4 до 8 клас от училищата в страната и от българските общности зад граница.

Програмата „Национална конференция за млади лидери“ е фокусирана в запознаване на учениците с ключови концепции за лидерството чрез изследване на лидерите от българската история и съвремието като ги вдъхновява да влияят на промяната в собствената си среда. Чрез посещенията на значими исторически обекти участниците проучват влиянието на лидерите в трудни времена от историята на България, а опитът, който ще придобият ще им позволи да изследват от първа ръка понятия като решаване на проблеми, характер, работа в екип и др. По време на конференцията са предвидени посещения в Президентството, Народното събрание, Националния исторически музей, базиликата „Св. София“, Драгалевски манастир, природен парк Витоша и други, а кулминацията е прекарване на една нощ със спален чувал в „Музейко“.

Конференцията ще се проведе в три сесии през лято 2022г.
• 26 юни- 1 юли
• 3-8 юли
• 24-29 юли

Сред вдъхновяващите лектори на събитието са Ивет Лалова, комисар Мария Габриел, Михаил Крумов - победителят от 13-то международно състезание по дебати за младежи и
други.

Всеки от участниците ще има много възможности да практикува своите лидерски умения в групови дискусии, дебати, ролеви игри, симулации със свои връстници, както и в подготовката за финалната презентация в конференцията.

Конферентната програма е много интензивна и уплътнена с практически обучения в малки групи и посещения на забележителности. Всеки ден започва от 8.00ч. сутринта и приключва в 22.00 часа, когато е вечерният час. За поддържането на отлична репутация и висок професионален стандарт участниците спазват определени правила за обличане, както и се придържат към приетите правила и норми за поведение по време на конференцията.

След това незабравимо преживяване, учениците ще се върнат в своята общност с богато знание за отговорността да бъдат лидери и с всичко, което им е необходимо да осъществят своите цели.

За повече информация и записвания:

087 828 0970
office.ncyl@gmail.com
https://bylc.bg/

 

Къде:

София

Къде се намира:

София

Последна редакция: 18.04.2022 г.

реклама
реклама