Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Лятно Арт Училище в Арт Джунгла е събитие подходящо за деца от 6 до 13г. С нетърпение всяка година, очакваме този приятен летен момент, изпълнен с много цветни и артистични предизвикателства!

Заедно с нашите партньори Music Play и Ботаническа градина „Борика“ за пореден път ще осъществим две прекрасни, летни арт седмици, в които всеки ден ще изработваме художествен продукт, в забавна природна атмосфера. Тази година в програмата са включени, грънчарство и керамика, рисуване и живопис.

    4 юли – 8 юли 2022г. АРТ ДЖУНГЛА В БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА БОРИКА – с. Борика  / тел. за записване: 0897419880
    11 юли – 15 юли 2022г. АРТ ДЖУНГЛА ВЪВ ВАКАНЦИЯ НА ВИТОША в партньорство с MUSIC PLAY / тел. за записване: 0894760154

Всяка АРТ седмица ще е изпълнена с различни пластични, природни и живописни приключения.

В Лятното ни Арт Училище ще се потопим в един забавен курс, който обхваща много интересни теми, подготвени и адаптирани специално за деца на възраст от 6 до 13г.! В него децата ще придобият основни умения и познания в областта на приложните и изящните изкуства сред природата и чистия въздух.

По време на заниманията ние, художниците Атанаска и Александър Костови, ще предоставим различни възможности, разнообразни материали и варианти за реализиране на творческите проекти на децата. Ще ги запознаем с интересни техники, и различни изразни средства на изобразителните и пластичните изкуства. Ще си говорим за любимите ни художници и дали имаме такива.

ЗАПИСВАНЕ НА ТЕЛ: 0897419880 – Атанаска Костова или на atanaska@fakiry.com / запазените места за с. Борика трябва да са платени не по-късно от 10 юни, след тази дата ще се обявят за свободни /
Всички въпроси относно таксите и организацията за Витоша се уреждат с MUSIC PLAY и на тел: 0894760154 – Диди Бранкова

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ за програмите и цените може да видите в линковете:
https://fakiry.com/drawing-children-sum
https://musicplay.eu/art-vacation-2022-painting-and…/

текст: Организаторите

Къде се намира:

до Ихтиман

Последна редакция: 17.05.2022 г.

реклама
реклама