Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Flo Art Center

29. 05 2-5г. 1700 лв
Сподели:

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА РИСУВАМЕ С ПРЪСТИ!
ЗАНИМАНИЯТА СА ЗА ДЕЦА ОТ 2ДО 5г.
Обличайте старите дрешки и нека се забавляваме.
цена 17лв.

29.05.2022г. от 10.30часа

Рисуване с пръсти за деца е лесно за малки пръсти: Децата, особено малките деца, трудно държат четка или пастел. Въпреки това рисуването с пръсти е много по-лесно упражнение за тях, тъй като не трябва да се притесняват от теглото на инструмента за рисуване.

Подобрява сензорното изживяване: Рисуването с пръсти включва всички основни сетива – визуални, слухови, кинестетични – като по този начин подобрява сензорните способности на децата.

Развитие на фината моторика: Рисуването с пръсти е отлично физическо упражнение, тъй като включва мускулите на пръстите и ръката, както и мускулите на рамото, врата и гърба. Това го прави добро упражнение за обучение, преди децата да започнат да пишат.

Разпознаване на цветовете: Рисуването с пръсти включва изследване на гама от цветове, като по този начин дава на децата достатъчно умения за разпознаване на цветовете. Рисуването с пръсти също обучава децата как да смесват цветове и да изпробват нови комбинации за създаване на нови цветове.
Подобрява координацията око-ръка: Рисуването с пръсти е отличен начин за подобряване на координацията око-ръка при деца. Въпреки че дейността може да звучи много лесно, тя включва някои сложни движения на ръцете.

Развитие на езика и речта: След като се създаде рисунка с пръст, децата могат да бъдат накарани да говорят за своето произведение на изкуството. Например те могат да говорят за различните използвани цветове или за различните обекти, които са се опитали да създадат. Освен това рисуването с пръсти осигурява на децата възможност да изразят чувствата си визуално, а не с думи, което допълнително помага за развитието на речта.

цена : 17лв. с вкл. всички материали
Местата са ограничени.
Спазваме всички противоепидемични мерки!
Оцветете сивото си ежедневие!

Резервирайте сега на  0896 863 636.
Заплащане ще става чрез: на място в студиото, по банка, офис изи пей или с онлайн банкиране.
BG75UNCR70001520072528
ВИКИ 777 еоод

текст: Организаторите

Къде:

Flo Art Center

Къде се намира:

ул. Костенски ВОДОПАД 114, ж.к. МАН. ливади, вход откъм бул.Т.Каблешков

Как да стигна:

Автобус 204, 73, 74, 76, 65; Тролей7, 8

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

089 686 3636
https://www.facebook.com/FloArtCenter/
http://businessaccountbg.com/flo-art-wine

Последна редакция: 26.05.2022 г.

реклама
реклама