Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

TechnoMagicLand

юни 12+ г 28000 лв*
TechnoMagicLand юни
12+ г     28000 лв*
Сподели:

С помощта на WordPress, заедно с младите уеб ентусиасти, ще създаваме бъдещето на Интернет! – или поне така се надяваме.


Обучението Уеб дизайн и въведение в техниките за уеб проектиране с WordPress представлява първа част от Технологичната лаборатория за уеб дизайнери и проектанти на TechnoMagicLand. To е предназначено за участници от възрастова група 12+ години, които проявяват интерес към уеб технологиите, проектирането и създаването на уеб сайтове от идеята за създаването на техния дизайн до тяхното оживяване.


Целта на обучението е да покаже на участниците възможностите на WordPress, при проектирането на уеб сайтове, като ги преведе през предизвикателствата в уеб пространството и ги напътства в реализирането на собствените им проекти.


Бъдещите уеб дизайнери и проектанти ще се запознаят с основни понятия от графичния дизайн, компютърната графика, уеб програмирането и уеб технологиите. В края на обучението ще могат да анализират, проектират и реализират своите идеи самостоятелно. Ще се научат да използват основните елементи и шаблони за изграждане на сайт и да създадат неговата мобилна версия с т. нар. адаптивен дизайн.


В програмата на курса са заложени разнообразни интерактивни занимания, по време на които участниците ще се потопят в магията на високите технологии и уеб дизайна. Те ще бъдат въведени в анализа, проектирането и разработването на уеб сайтове чрез вплитането на артистичност и креативност. Задача на курса е създаването на сайт с интерактивен дизайн, маркетингова насоченост, ясна и лесна навигация, добавяне и графично оформяне на полезна и точна за целевата група потребители информация.
В края на обучението участниците ще разполагат с базисни знания и умения в областта на уеб дизайна и процеса по създаване на уеб сайтове, като работят самостоятелно със софтуер и инструменти. Участниците в обучението ще получат сертификат при успешно изпълнение на всяко от практическите предизвикателства в курса.


Информация за лектора
Стела Ветова завършва Компютърни системи и управление в Технически Университет – София, има осем години преподавателски опит в основното и висше образование, преподава Уеб дизайн, Бази данни, Компютърни мрежи и Информационни технологии. През 2019 г. защитава дисертация на тема „Извличане на изображения по съдържание чрез Комплексно уейвлетно преобразуване с дуални дървета “, автор е на 27 научни доклада, в които се разискват и решават задачи по преноса на данни в компютърни мрежи, създаването на платформа за E-Learning, извличане на изображения по признаци като цвят, текстура форма и др. В момента участва в 6 научни проекта с основен акцент на разработките е създаването на платформа за E-Learning, електронна книжка, виртуална лаборатория за целите на висшето образование. Интересите ú обхващат областите изкуствен интелект (разпознаване на образи), релационни и нерелационни бази данни, компютърна графика (растерни и векторни изображения, двумерна и тримерна графика) и локални и глобални компютърни мрежи.

Курсът "WordPress ", ще се проведе два пъти, като всяко провеждане е с продължителност от по 3 дни:
първо провеждане - 17,18, и 19.06.2022г. | от 14:00 до 17:30ч.
второ провеждане - 24,25 и 26.06.2022г. | от 14:00 до 17:30ч.
Цена за участие 280 лв.

Записване и допълнителни въпроси на телефон 0889 805 995, от вторник до неделя между 10:00 и 17:30ч.

текст: Организаторите

Къде:

TechnoMagicLand

*Необходимо е предварително записване:

Записване и допълнителни въпроси на телефон 0889 805 995, от вторник до неделя между 10:00 и 17:30ч.

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе 111Б, София Тех Парк

Как да стигна:

Автобус 84,306,184,N1; Тролей5,8, Автобус 1,1К,3,5,6

Работно време:

Вторник - неделя от 10:00 до 18:30 ч. Касата затваря в 17:30 часа.
Понеделник - почивен ден.

Цени за индивидуални посещения:

Билет за дете от 3 до 14 г. - 6лв.
Билет за посетители над 14 г. - 10лв
Деца до 3 г. - безплатно
Семеен ваучер (2 възрастни и 2 деца) - 30 лв.

https://technomagicland.com/bg/exhibition

Контакти:

0889 805 995
0882 905 523
office@technomagicland.com
https://technomagicland.com/
https://www.facebook.com/TechnoMagicLand/

*Необходимо е предварително записване:

Записване и допълнителни въпроси на телефон 0889 805 995, от вторник до неделя между 10:00 и 17:30ч.

Последна редакция: 08.06.2022 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама