Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Южен парк II

2, 3. 07 всички безплатно
Южен парк II 2, 3. 07
всички     безплатно
Сподели:

А to JazZ Kids се завръща с поредна серия от детски събития, които да зарадват малчуганите. Ще им разкажем какво е джаз под формата на мини концерт “История на джаза”, а децата ще се включат в интересни интерактивни игри и танци. На втория ден ще ги запознаем с етно инструментите, въвличайки ги в игри, които ще ги накарат да свирят и танцуват в ритъма на етно-джаза. Екипът на А to JazZ Kids е подготвил музикални изненади за всички деца, заповядайте!

ДЕТСКАТА ПРОГРАМА НА ФЕСТИВАЛА

2 ЮЛИ 2022

10:30ч. – 11:30ч. – „История на Джаза“
Състав:
Боби Петров – барабани;
Тодор Петков – Тото – пиано;
Борислав Илиев – китара;
Мартин Велев – бас китара;
Атанас Хаджиев – кларинет и саксофон;
Иглика Радилова – водещ.

Концертът „История на джаза“ ще резюмира, в рамките на няколко произведения, различните стилове в джаза. Започвайки от Рагтайм и преминавайки през Чикаго стил, Диксиленд, Суинг, Биг Бенд музика, Би-боп и др. Публиката ще премине през историята на джаз музиката, както и през трансформацията, която тя преживява. В края на концерта децата отново ще имат възможност да се включат като гост – музиканти и да посвирят заедно на сцената.

11:30ч. – 13:00ч. – Музикални състезателни игри с A to JazZ Kids

Екипът на A to JazZ Kids е подготвил за всички деца весели музикални и състезателни игри. В ритъма на етно – джаза децата ще бъдат въвлечени в игри и танци.

3 ЮЛИ 2022 - НЕДЕЛЯ

10:30ч. – 11:30ч. – „Етно джаз за деца“

Състав:
Боби Петров – барабани и тъпан;
Борислав Илиев – китара;
Мартин Велев – бас китара;
Живко Василев – кавал;
Иглика Радилова – водещ.

В рамките на концерта всеки инструмент ще се представи, обяснявайки спецификата на звукоизвличане, както и ролята му в малък и голям състав. Ще бъдат представени различни джаз стандарти с етно звучене, както и техните версии в стиловете на джаза. Разбира се, ще обърнем внимание на различните размери и тяхното място в джаза.

Накрая всички деца ще могат да се включат, свирейки, танцувайки и играейки в етно – джаз ритъма.

11:30ч. – 13:00ч. – Уроци по танци и музикални игри с A to JazZ Kids

Екипът на A to JazZ Kids е подготвил за всички деца кратък урок по народни танци, последван от музикални състезателни игри. В ритъма на етно – джаза децата ще бъдат въвлечени в игри и танци.

Цялата програма на фестивала и подробна информация на този линк - https://atojazz.bg

Организатор:

A to JazZ

Организатор:

A to JazZ

Къде се намира:

зад Музея „Земята и хората“ и х-л Хилтън

Как да стигна:

Метро - спирка Европейски съюз

Автобус 94, 102

С кола:

Паркирането в CCS e 1лв до 4 часа.
Има различни открити паркинги около парка.

Последна редакция: 30.06.2022 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама